Ζώδια Σήμερα 02/04: Ό,τι έρθει κι όπως έρθει...

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 02/04

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 02/04: Ό,τι έρθει κι όπως έρθει...

Τρίτη, 02/04/2024

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, από χθες, θα είμαστε αρκετά συγκροτημένοι, συνεπείς και σοβαροί, με το μυαλό στραμμένο σε αρκετές υποχρεώσεις και καθήκοντα που έχουμε να διευθετήσουμε, οπότε, τα κεφάλια μέσα. Άλλωστε, το εξάγωνό της με τον Κρόνο στους Ιχθύς δε μας αφήνει και πολλά περιθώρια για να λουφάρουμε.

Ωστόσο, το τρίγωνό της με τον Δία στον Ταύρο, το μεσημέρι, θα ελαφρύνει την ατμόσφαιρα, θα μας φτιάξει τη διάθεση, ενώ δεν αποκλείονται και ευκαιρίες, δωράκια, ευκολίες και ευχάριστα περιστατικά.

Το απόγευμα, το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα μας βγάλει από τη ρουτίνα μας, ίσως και να μας αλλάξει τελείως το πρόγραμμα και άλλα να σχεδιάζαμε, άλλα τελικά να κάνουμε, όμως δε θα μας πειράξει ιδιαίτερα. Παράλληλα, θα γίνουμε πιο αυθόρμητοι και πρόθυμοι να κάνουμε ή να βιώσουμε κάτι διαφορετικό.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Ταύροι του β’ και αρχές του γ’ δεκαημέρου, είστε από τους πλέον ευνοημένους και εκτός από καλή διάθεση έχετε και τα τυχερά σας. Από την άλλη, αν κάτι δεν πάει σήμερα σύμφωνα με τα σχέδιά σας, μάλλον για καλό είναι, οπότε δε χρειάζεται να στενοχωριέστε.

Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του β’ και αρχές του γ’ δεκαημέρου σταματήστε να κολλάτε σε ό,τι δεν έχετε και ευχαριστηθείτε τη μέρα σας. Επιπλέον, μην επιμένετε και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν κι όπως έρθουν. Να έχετε γρήγορα αντανακλαστικά και να μην εκνευρίζεστε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved