Δύο ζώδια που θα είναι γεμάτα ελπίδα και όνειρα, σήμερα, 29/03

Θα είναι πιο θετικά και θα... μαλακώσουν αρκετά

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που θα είναι γεμάτα ελπίδα και όνειρα, σήμερα, 29/03

Παρασκευή 29/3/2024

Η Σελήνη μέχρι αργά το βράδυ θα είναι στον Σκορπιό, ωστόσο, τα πνεύματα από το ξημέρωμα θα είναι πιο ήρεμα, εξ αιτίας του τριγώνου της με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, που θα λειτουργήσει κατευναστικά. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσουμε τη μέρα μας γεμάτοι αισιοδοξία, ελπίδα και όνειρα για το άμεσο μέλλον. Σε αυτή την κατεύθυνση θα παραμείνουμε και μέχρι το απόγευμα, αφού γίνεται και το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που θα μας... μαλακώσει και θα μας προκαλέσει συναισθήματα συμπόνιας και κατανόησης, ενώ παράλληλα θα μας κάνει και πιο διαισθητικούς.

Οι δύο που θα έχουν ενεργή φαντασία και θα "ακούσουν" το μέσα τους, ακόμα κι αν η λογική τους κλωτσάει είναι οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες, καθώς η Σελήνη "χτυπά" τον 1ο και 9ο ηλιακό τους οίκο, αντίστοιχα κι όχι μόνο δε θα χάσουν, αλλά θα βγουν κερδισμένοι, σε προσωπικά ή ερωτικά θέματα. Οπότε, καλό θα ήταν, αν νιώθουν ότι κάτι πάει στραβά, να μην επιμείνουν, γιατί τα σήματα που "πιάνουν", αλλά δεν βλέπουν, είναι πολύ σημαντικά.

Επιπλέον, είναι πιο εύκολο και να μαντέψουν ή να καταλάβουν βαθύτερα αίτια στη στάση ή τη συμπεριφορά κάποιου/ας, έτσι ώστε να μην είναι αρκετά αυστηροί μαζί του/ης.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved