Ζώδια Σήμερα 29/03: Χαλάρωσε!

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 29/03

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 29/03: Χαλάρωσε!

Παρασκευή, 29/03/2024

Με τη Σελήνη στον Σκορπιό, το μεγαλύτερο μέρος της μέρας, τα έντονα και απόλυτα συναισθήματα θα είναι κυρίαρχα, όπως επίσης και μια τάση μυστικοπάθειας, καθώς η εμπιστοσύνη μας φαντάζει ακριβή για να την χαρίσουμε στον οποιοδήποτε. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα μας μαλακώσει κάπως, ενώ θα βγάλουμε συμπαθέστατη εικόνα και ρομαντισμό, θα είμαστε πιο χαλαροί, αν και εσωστρεφείς. Εμπνεύσεις και φαντασία έχουμε άφθονα, ενώ, όσον αφορά στη διαίσθησή μας, θα είναι η αρκετά οξυμένη και θα έχουμε την ικανότητα να δούμε πίσω από τις γραμμές και να πιάσουμε «μηνύματα», που άλλες φορές δεν θα μπορούσαμε.

Αργά το βράδυ, η Σελήνη θα μπει στον Τοξότη.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, το ένστικτό σας δουλεύει άψογα, κάνετε παιχνίδι κι εννοείται ότι θα χρησιμοποιήσετε όσα μέσα διαθέτετε για να πετύχετε τον σκοπό σας. Αν, μάλιστα, είναι ερωτικός, το... έργο σας θα είναι πανεύκολο.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του γ’ δεκαημέρου, υπάρχουν έμμεσοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε, ώστε να περάσει το δικό σας και χωρίς να δημιουργήσετε ένταση στο σπίτι ή τη σχέση σας. Όσο πιο ανυποχώρητοι και απόλυτοι είστε, τόσο θα προκαλείτε τις αντιδράσεις της άλλης πλευράς.

Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, η σεξουαλική σας διάθεση είναι μεγάλη, ικανοποίηση όμως δεν έχετε, ίσως γιατί οι διαθέσιμες επιλογές σας, στην παρούσα φάση, είναι λίγες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved