Ζώδια Σήμερα 27/03: Ανοιχτές διεκδικήσεις

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 27/03

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 27/03: Ανοιχτές διεκδικήσεις

Τετάρτη, 27/03/2024

Μέχρι αργά το πρωί, η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό, οπότε τα πράγματα θα είναι αρκετά χαλαρά, ενώ η γοητεία μας, η κομψότητά μας και οι καλοί μας τρόποι θα ανοίξουν πόρτες και καρδιές και έτσι θα είναι πιο εύκολο να αποκτήσουμε νέες επαφές.

Με το που θα περάσει στον Σκορπιό, θα μας βγει η ανάγκη να κρατήσουμε τα ηνία και να μη χάσουμε τον έλεγχο των καταστάσεων. Είμαστε μεθοδικοί, οξυδερκείς, αν και λίγο απόλυτοι και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Από την άλλη, ο ερωτισμός και το πάθος θα είναι διάχυτα στην ατμόσφαιρα, οι επιθυμίες μας μεγάλες και οι πόθοι μας αρκετοί και θα προσπαθήσουμε να τους ικανοποιήσουμε. Το απόγευμα, μάλιστα, θα τριγωνιστεί και με τον Άρη στους Ιχθύς, οπότε θα ανεβάσουμε στροφές, θα ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας και θα γίνουμε πιο συγκεκριμένοι ως προς τα θέλω μας και πώς θα τα αποκτήσουμε, χρησιμοποιώντας άμεσους και έμμεσους τρόπους.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί του γ’ δεκαημέρου, αρκεί να πιστέψετε λίγο περισσότερο στις δυνατότητές σας γιατί μόνο έτσι ό,τι θέλετε, θα το κάνετε κι ό,τι επιθυμείτε θα το αποκτήσετε. Εφ’ όσον έχετε έναν σκοπό, εξυπηρετήστε τον!

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, αυτά τα ήξεις-αφήξεις σας τρελαίνουν, όμως καλό είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι και να προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας αφορούν έμμεσα ή άμεσα.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, η ανασφάλεια και το άγχος που μπορεί να σας πιάσει για τα χρήματά σας είναι προσωρινό. Ωστόσο, φροντίστε κι εσείς να μην ξεφύγετε, για να μην ψάχνεστε αργότερα.

Σκορπιοί και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, από το απόγευμα και μετά γίνεστε αυτόματα το επίκεντρο της προσοχής. Ενεργοποιηθείτε, εκμεταλλευτείτε τα χαρίσματά σας, επιδείξτε τα ταλέντα σας και κάντε τις κινήσεις σας, διεκδικώντας αυτά που επιθυμείτε για την προσωπική σας ζωή.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του α’ δεκαημέρου, θέλετε να γίνουν κάποια πράγματα στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας, όμως καλό θα ήταν να μην βιάζεστε και να πάρετε τη σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων για να μην υπάρξουν εντάσεις. Αφήστε τις φωνές και τους καβγάδες και ψάξτε τρόπους για να εξασφαλίσετε την αποδοχή.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου, από τη στιγμή που ξέρετε τι θέλετε στα ερωτικά, οικονομικά ή τη δουλειά σας είναι και πιο εύκολο να το πετύχετε. Ωστόσο, χρειάζεται ένα πλάνο και κυρίως να μην φανερώνετε το οτιδήποτε σε ανθρώπους που δεν είστε σίγουροι για τις προθέσεις τους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved