Ζώδια Σήμερα 26/03: Πρόσεξε τι λες

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 26/03

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 26/03: Πρόσεξε τι λες

Τρίτη, 26/03/2024

Με τη Σελήνη, από χθες, να βρίσκεται στον Ζυγό και μετά από την έκλειψη ένα μάλλον τεταμένο κλίμα, θα είναι μεγάλη η ανάγκη μας να επαναφέρουμε τις ισορροπίες στις σχέσεις και το περιβάλλον μας, αλλά και το αρμονικό κλίμα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, γι’ αυτό θα είμαστε πιο υποχωρητικοί, συμβιβαστικοί, με διάθεση να βάλουμε στην άκρη τον εγωισμό μας. Κάποιες αμφιβολίες ή αναποφασιστικότητα πάντως θα μας διακρίνουν κι ίσως να έχουμε δυσκολία να επιλέξουμε τι θα κάνουμε.

Το βράδυ, η αντίθεσή της με τον Ερμή στον Κριό, εκτός του ότι εντείνει τα συναισθήματα αμφιβολίας, ενδεχομένως να δημιουργήσει και παρεξηγήσεις από λόγια ή συμπεριφορές που θα μας κάνουν να νιώσουμε ότι τσάμπα μιλάμε και κανείς δεν μας καταλαβαίνει ή θα μας ξεφύγουν πράγματα που θα κάνουν τους άλλους να νιώσουν άσχημα και μετά θα το μετανιώσουμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί του β’ και του γ’ δεκαημέρου, είστε ευδιάθετοι, χαριτωμένοι και γοητευτικότατοι. Δε χρειάζεται να κάνετε το παραπάνω, απλά να περιφερθείτε σε έναν χώρο, να χαμογελάσετε και αυτόματα θα τραβήξετε την προσοχή κάθε παρευρισκόμενου. Προσέξτε όμως μην ξεφύγετε από τα όριά σας και δημιουργήσετε παρεξηγήσεις, χωρίς να το καταλάβετε.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του β’ και του γ’ δεκαημέρου, μπορεί να είστε λίγο αναποφάσιστοι, όμως, αν ζυγιάσετε τα υπέρ και τα κατά, αφήνοντας απέξω το συναισθηματικό κομμάτι, τότε να είστε βέβαιοι ότι θα καταλήξετε σε σωστά συμπεράσματα σε ό,τι αφορά σε όλες τις σχέσεις και τα επαγγελματικά σας. Επιπλέον, μην αφήνετε τον εγωισμό να σας παρασύρει γιατί και οι άλλοι θα σκεφτούν την πάρτη τους.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύες και Τοξότες β’ και του γ’ δεκαημέρου, τόσο ερωτικά, όσο και οικονομικά, θα διαπιστώσετε ότι για να βγείτε κερδισμένοι χρειάζεται να γίνετε περισσότερο διπλωμάτες και με διάθεση γεφύρωσης των διαφορών κι όχι να τραβάτε το σχοινί.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved