Ζώδια Σήμερα 18/03: Οικογενειακή και πατροπαράδοτη Καθαρά Δευτέρα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 18/03

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 18/03: Οικογενειακή και πατροπαράδοτη Καθαρά Δευτέρα

Δευτέρα, 18/03/2024

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο, από χθες, θα γιορτάσουμε την Καθαρά Δευτέρα οικογενειακά. Ενδεχομένως να μαζέψουμε στο σπίτι τα αγαπημένα μας πρόσωπα ή να τα επισκεφτούμε εμείς, για να περάσουμε πατροπαράδοτα τη μέρα, με τα σαρακοστιανά εδέσματα, ενώ δεν αποκλείεται και να αφιερώσουμε χρόνο, μέσα στο φαγοπότι να ακούσουμε προβληματισμούς και παράπονα. Σ’ αυτό θα βοηθήσει και το τρίγωνό της με τον Κρόνο στους Ιχθύς, καθώς θα είμαστε πιο συγκροτημένοι και θα προσπαθήσουμε να οργανώσουμε τόσο το «μέσα» μας, όσο και τα θέματα που θα παρουσιαστούν. Αργά το μεσημέρι, το εξάγωνό της με τον Δία στον Ταύρο θα διώξει όλα τα στενόχωρα και τα μίζερα θα ξεχαστούν, πρακτικά ζητήματα και δουλειές θα πάνε για άλλη μέρα και το μόνο που θα μας απασχολήσει είναι το πώς θα περάσουμε όμορφα, αξιοποιώντας στο μέγιστο την αργία.

Καλή Σαρακοστή!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι, Ιχθύες και Ταύροι του β’ δεκαημέρου, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Απολαύστε το ενδιαφέρον που εισπράττετε. Η τύχη είναι με το μέρος σας σε ό,τι κι αν επιχειρήσετε, οπότε προσπαθήστε να την εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, βγάλτε από μέσα σας ό,τι σας τρώει, στο σπίτι ή τη δουλειά σας. Έχετε κι εσείς ανάγκη να πάρετε φροντίδα και κατανόηση, όχι μόνο να τα δίνετε. Προσέξτε, όμως μην το παρακάνετε με τα παράπονα και τη μουρμούρα και μη δώσετε ιδιαίτερη σημασία σε κάποιες γκρίνιες γιατί πολύ σύντομα θα ξεχαστούν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved