Δύο ζώδια που θα έχουν μεγαλύτερη ενσυναίσθηση, σήμερα, 19/03

Θα αφεθούν σε ό,τι λέει το μέσα τους

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που θα έχουν μεγαλύτερη ενσυναίσθηση, σήμερα, 19/03

Τρίτη 19/3/2024

Μέχρι το βράδυ θα βρίσκεται η Σελήνη στον Καρκίνο και μάλιστα το απόγευμα θα κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, αυξάνοντας την ενσυναίσθηση, την έμπνευση, τη φαντασία και τα συναισθήματα συμπόνιας και κατανόησης για κάθε ζωντανό πλάσμα, ασθενές, απροσταύτευτο ή ευάλωτο. Από την άλλη και η διαίσθησή μας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, οπότε θα πρέπει να έχουμε τις κεραίες μας ανοιχτές για να πιάσουμε τα αόρατα μηνύματα και να κινηθούμε ανάλογα.

Δύο ζώδια είναι που οφείλουν να αφεθούν σε ό,τι λέει το μέσα τους, ακόμα κι αν η λογική τους δεν συμφωνεί, οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες. Πραγματικά, όχι μόνο δε θα χάσουν, αλλά θα βγουν κερδισμένοι, σε προσωπικά ή ερωτικά θέματα, οπότε, καλό θα ήταν, αν κάτι τους "κλωτσάει" σε πρόσωπα και καταστάσεις, να μην επιμείνουν, γιατί τα σήματα που "πιάνουν", αλλά δεν βλέπουν, είναι πολύ σημαντικά.

Επιπλέον, είναι πιο εύκολο και να μαντέψουν ή να καταλάβουν βαθύτερα αίτια στη στάση ή τη συμπεριφορά κάποιου/ας, έτσι ώστε να μην είναι αρκετά αυστηροί μαζί του/ης.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved