Δύο ζώδια που θα έχουν ευτυχισμένες στιγμές, σήμερα, 18/03

Θα έχουν περισσότερη ξενοιασιά και διάθεση να κάνουν πράγματα για τον εαυτό τους

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που θα έχουν ευτυχισμένες στιγμές, σήμερα, 18/03

Κ. Δευτέρα 18/3/2024

ΗΣελήνη θα βρίσκεταιστον Καρκίνο και σήμερα, βάζοντας σαν προτεραιότητά μας τη συναισθηματική και οικονομική εξασφάλιση και προστασία μας. Μάλιστα, το τρίγωνό της με τον Κρόνο στους Ιχθύς αυξάνει την ανάγκη μας για ασφάλεια, οπότε είναι πολύ πιθανό να μας σπρώξει στο να αποφύγουμε κάθε είδους σπατάλη ενέργειας και πόρων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα τηρήσουμε τα ήθη και τις παραδόσεις που η ημέρα προστάζει. Το εξάγωνό της, άλλωστε, με τον Δία στον Ταύρο θα μας γεμίσει με θετικά συναισθήματα και θα δημιουργήσει μια πιο αισιόδοξη ματιά και στάση στα πράγματα, οπότε θα περάσουμε μια όμορφη Καθαρά Δευτέρα.

Εκτός από αυτοπεποίθηση και ηρεμία, θα έχουν και τα τυχερά τους, ευτυχισμένες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, τυχερά περιστατικά, ευκολίες, ευκαιρίες και λύσεις οι Καρκίνοι και οι Ταύροι, που προσβάλλεται ο 1ος και 3ος οίκος τους αντίστοιχα. Θα έχουν περισσότερη ξενοιασιά, αλλά και τη διάθεση να κάνουν πράγματα για τον εαυτό τους που τους χαροποιούν και να βελτιώσουν τις συνθήκες της προσωπικής τους ζωή και της καθημερινότητάς τους.

Από την άλλη, κανείς δε θα τους χαλάσει χατίρι και ενδεχομένως να υπάρξει και η επιθυμητή εξέλιξη σε μια ερωτική τους υπόθεση ή να κάνουν μια σημαντική γνωριμία, με καλές προοπτικές στα επαγγελματικά ή τα οικονομικά τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved