Δύο ζώδια που καλούνται να αλλάξουν τις επιλογές τους, σήμερα, 10/03

Δεν αποκλείεται να πειραματιστούν

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που καλούνται να αλλάξουν τις επιλογές τους, σήμερα, 10/03

Κυριακή 10/3/2024

Σήμερα έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα, που γίνεται στο ζώδιο των Ιχθύων, η οποία θα ανοίξει ένα καινούργιο κύκλο, μέσα από αλλαγές και αναγκαστικά κλεισίματα. Το εξάγωνό της, άλλωστε, με τον Ουρανό στον Ταύροδίνει το έναυσμα, έτσι ώστε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, πιο δημιουργικό, ακόμα και ασυνήθιστο. Ενδεχομένως να βρούμε μια εναλλακτική ή να αλλάξουμε τακτική και μεθόδους για να καταφέρουμε κάποιο σχέδιό μας.

Τα δύο ζώδια που θα αυτονομηθούν, θα ξεφύγουν από τα συνηθισμένα, ίσως και να αλλάξουν τα πλάνα τους, αν τους βολεύει είναι οι Ιχθύες και οι Ταύροι, οι οποίοι θα έχουν και μεγαλύτερη τάση από τους υπολοίπους, για να ξεκολλήσουν, επιλέξουν έναν άλλο δρόμο ή να ξεφύγουν από κλισέ και συντηρητικές νοοτροπίες, καθώς η Νέα Σελήνη γίνεται στον 1ο και 11ο οίκο τους αντίστοιχα.

Επιπλέον, δεν αποκλείεται να πειραματιστούν, ενώ οι επιλογές τους, ακόμα και οι συναισθηματικές, μπορεί να είναι τελείως άλλες, από αυτές που είχαν μέχρι σήμερα, αν αντιληφθούν ότι ό,τι επιδίωκαν, στα ερωτικά τους ή τα προσωπικά τους, δεν τους καλύπτει πια.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved