Ζώδια Σήμερα 02/02: Με κατανόηση και συμπάθεια

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 02/02

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 02/02: Με κατανόηση και συμπάθεια

Σάββατο, 02/02/2024

Σήμερα, το τρίγωνο της Σελήνης στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς είναι αυτό που θα μας επηρεάσει περισσότερο και μάλιστα η τάση μας να αποσυρθούμε στο δικό μας χώρο και να φορτίσουμε ενεργειακά τις μπαταρίες μας θα είναι μεγάλη. Πιθανό είναι επίσης, να γίνουμε λιγότερο επιθετικοί και περισσότερο ανεκτικοί, ενώ θα «σκύψουμε» πάνω στις ανάγκες και τα θέματα των άλλων, με κατανόηση και συμπάθεια.

Νωρίς το απόγευμα, η Σελήνη θα μπει στον Τοξότη, οπότε η αισιοδοξία θα επανέλθει και το κέφι μας θα ανέβει κατακόρυφα. Το Σάββατο θα είναι γεμάτο ευχάριστες στιγμές, θα ξαναβρούμε τον ενθουσιασμό, την παιδικότητα και το χιούμορ μας, θα αρχίσουμε τις πλάκες και τα αστεία και όσο νυχτώνει τόσο καλύτερο αναμένεται, καθώς θα αφήσουμε πίσω σκοτούρες και βάσανα και θα ξεχάσουμε όσα μας ρίχνουν ψυχολογικά.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, έντονα συναισθηματικοί, ερωτικοί, διαισθητικοί και κυρίως σαγηνευτικοί, εσείς κουνάτε τα νήματα και οι άλλοι σας κάνουν χατίρια.

Ταύροι Λέοντες, Υδροχόοι Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι του γ’ δεκαημέρου, κάνετε ένα διάλειμμα ή τα στραβά μάτια, ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας και μην προσπαθήσετε να ξεδιαλύνετε κουβάρια στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας. Κι αύριο μέρα είναι…

Τοξότες του α’ δεκαημέρου, είστε ακαταμάχητοι και ορεξάτοι. Κανείς δε μπορεί να σας περιορίσει, να σας καταπιέσει και να σας βάλει όρια. Η μέρα σας ανήκει δικαιωματικά, οπότε, ξεχάστε τα πάντα και απολαύστε την.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, τσάμπα σπαταλάτε τον χρόνο σας. Δεχτείτε ότι κάποια πρόσωπα μέσα από τη δουλειά ή την οικογένειά σας, έτσι είναι και δε θα αλλάξουν, οπότε χαλαρώστε και μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί του α’ δεκαημέρου, ο ενθουσιασμός σας διακατέχει και ερωτικοσεξουαλικά και οικονομικά δεν κολλάτε πουθενά. Ζητήστε ό,τι επιθυμείτε, αφού το πιο πιθανό είναι να μη σας το αρνηθούν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved