Δύο ζώδια πρέπει να ακολουθήσουν την καρδιά τους, σήμερα, 02/03

Ακόμα κι αν η λογική τους δεν συμφωνεί

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια πρέπει να ακολουθήσουν την καρδιά τους, σήμερα, 02/03

Σάββατο 2/3/2024

Η Σελήνη θα είναι στον Σκορπιό μέχρι αργά το μεσημέρι, ωστόσο, αφήνοντας πίσω της τις "κακοτοπιές" και κάνοντας το πρωί τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, το Σάββατο αναμένεται αρκετά ήρεμο, χωρίς εντάσεις και προστριβές. Η χαλαρότητα θα μας κυριεύσει, η διαίσθηση μας θα είναι ιδιαίτερα οξυμένη, θα αυξηθεί η έμπνευση, η φαντασία, αλλά και τα συναισθήματα συμπόνιας και κατανόησής μας για κάθε ζωντανό πλάσμα, ασθενές, απροσταύτευτο ή ευάλωτο.

Δύο ζώδια που οφείλουν να ακούσουν το μέσα τους και να ακολουθήσουν την καρδιά τους κι ό,τι τους λέει, ακόμα κι αν η λογική τους δεν συμφωνεί είναι οι Καρκίνοι και οι Ιχθύες, καθώς προσβάλλεται ο 5ος και 9ος οίκος τους, αντίστοιχα.

Πραγματικά, όχι μόνο δε θα χάσουν, αλλά θα βγουν κερδισμένοι, σε προσωπικά ή ερωτικά θέματα γιατί τα σήματα που "πιάνουν", αλλά δεν βλέπουν, είναι πολύ σημαντικά. Επιπλέον, είναι πιο εύκολο και να μαντέψουν ή να καταλάβουν βαθύτερα αίτια στη στάση ή τη συμπεριφορά κάποιου/ας, έτσι ώστε να μην είναι αρκετά αυστηροί μαζί του/ης.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved