Δύο ζώδια θα έχουν νεύρα και ξεσπάσματα, σήμερα, 01/03

Ενδεχομένως όχι κι άδικα...

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα έχουν νεύρα και ξεσπάσματα, σήμερα, 01/03

Παρασκευή 1/3/2024

Αρκετή ένταση θα έχει η πρώτη του μήνα καθώς το πρωί η Σελήνη στον Σκορπιό θα τετραγωνιστεί με τον Άρη στον Υδροχόο, κάνοντάς μας ευερέθιστους, ενδεχομένως επιθετικούς, απότομους, ενώ δε θα δεχόμαστε αντιρρήσεις ή διαφωνίες και θα παρεξηγούμαστε αμέσως. Με την πιο μικρή αφορμή θα ξεσπάσουμε και δεν αποκλείεται να πούμε και πράγματα που μετά θα μετανιώσουμε. Πάνω που θα πάνε κάπως να πέσουν οι τόνοι με το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα έρθει η αντίθεσή της με τον Ουρανό στον Ταύρο, να αναπυροδοτήσει τις καταστάσεις, να φέρει αναστάτωση στις σχέσεις, με την παραδοξότητα, την ιδιοτροπία και τον παραλογισμό να μας φέρνουν στα όριά μας.

Αυτοί που είτε δε θα δείξουν υπομονή και ανοχή και ίσως να έρθουν αντιμέτωποι με απρόσμενες επιθετικές ή προκλητικές συμπεριφορές από τους σημαντικούς άλλους της ζωής τους, ερωτικούς συντρόφους, αγαπημένα πρόσωπα ή συνεργάτες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι, καθώς "προσβάλλεται" ο άξονας 1ου και 4ου ηλιακού τους οίκου.

Επειδή όμως αυτή η αναστάτωση έχει σύντομη ημερομηνία λήξης, καλό θα ήταν να αποφύγουν τις έντονες αντιπαραθέσεις και να μη ρίξουν άλλο λάδι στη φωτιά. Όσο πιο πολύ κρατούν αποστάσεις, τόσο πιο γρήγορα θα επανέλθει η ηρεμία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved