Δύο ζώδια που θα νιώσουν άβολα σήμερα, 16/02

Δε θα κάνουν ό,τι τους ευχαριστεί

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που θα νιώσουν άβολα σήμερα, 16/02

Παρασκευή 16/2/2024

Με τη Σελήνη συνεχίζει την παρέα της στον Ταύρο, η μέρα ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές και το μόνο που δε θα μας κυριεύει, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι, θα είναι άγχος και πίεση για δουλειές και υποχρεώσεις. Αντίθετα, το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα μας κρατά χαλαρούς και γεμάτους διάθεση για να ξεμπερδεύουμε με τα πρακτικά και να ξεκινήσουμε να ζούμε το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο φέρνει συναισθηματική δυσαρμονία και μια σύγκρουση του μέσα με το έξω μας, αλλά και των επιθυμιών των δικών μας και των άλλων.

Οι δύο που μπορεί να αρχίσουν να νιώθουν άβολα, να μην κάνουν αυτά που πραγματικά τους ευχαριστούν, προκειμένου να ικανοποιήσουν τους γύρω τους και κυρίως τους ανθρώπους τους, είναι οι Ταύροι και οι Σκορπιοί, καθώς η Σελήνη επηρεάζει τον 1ο και 7ο ηλιακό τους οίκο, αντίστοιχα. Μεσοβέζικες λύσεις δε θα μπορέσουν να βρουν, γιατί η κάθε πλευρά θα έχει τα δικά της ζητούμενα και δύσκολα θα ικανοποιηθεί.

Θα είναι δύσκολο να διεκδικήσουν το οτιδήποτε για τον εαυτό τους για να μην προκαλέσουν εντάσεις ή δυσαρέσκειες, οπότε είναι προτιμότερο να αναβάλλουν συζητήσεις και συναντήσεις και να περιμένουν μια πιο κατάλληλη στιγμή.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved