Ζώδια Σήμερα 13/02: Πίστεψε στο θαύμα της αγάπης

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 13/02

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 13/02: Πίστεψε στο θαύμα της αγάπης

Τρίτη, 13/02/2024

Μια μέρα πριν του Αγ. Βαλεντίνου, καλούμαστε να πιστέψουμε στο θαύμα της αγάπης, να βγάλουμε ρομαντισμό και γλύκα, τα πιο ευγενικά και όμορφα στοιχεία του χαρακτήρα μας, εξ αιτίας του εξαγώνου της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Τα πάθη και οι σεξουαλικές επιθυμίες αντικαθίστανται από την αγάπη και το ειλικρινές ενδιαφέρον. Γινόμαστε πιο καλόπιστοι, καλοπροαίρετοι και ονειροπόλοι, μπορεί και αφελείς, αφού θέλουμε όσο τίποτα να πραγματοποιηθούν οι ευχές μας. Μπορεί να είμαστε στον κόσμο μας, να φανταζόμαστε πράγματα απίθανα, όμως, από τη στιγμή που αισθανόμαστε όμορφα, χωρίς να βλάπτουμε κανέναν, δεν έχει καμία σημασία!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, παρασύρεστε σε ένα μαγικό κόσμο, ονειρεύεστε ακόμα και με τα μάτια ανοιχτά, αλλά, αν πιστεύετε στα θαύματα και κυρίως στη δύναμη της αγάπης, ίσως οι ουρανοί είναι ανοιχτοί, σας ακούσουν και συμβεί μπροστά στα μάτια σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες του γ’ δεκαημέρου, βλέπετε ό,τι θέλετε ή σας βολεύει, όμως έτσι κινδυνεύετε και να εξαπατηθείτε και να εξαπατήσετε. Να είστε υποψιασμένοι κι επιφυλακτικοί για να αποφύγετε να πέσετε θύματα εκμετάλλευσης της καλής σας της καρδιάς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved