Δύο ζώδια που θα έχουν πολλές απαιτήσεις σήμερα, 02/02

Θα θέλουν να τους γίνουν όλα τα χατίρια

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που θα έχουν πολλές απαιτήσεις σήμερα, 02/02

Παρασκευή 2/02/2024

Η Σελήνη, που έχει περάσει από χθες αργά το βράδυ στον Σκορπιό, βγάζει τον ερωτισμό, το πείσμα μας, την τάση μας για έλεγχο, αλλά και μια διάθεση να αποκτήσουμε όσα ποθούμε και θα μας άφηναν ικανοποιημένους. Το τρίγωνό της με τον Κρόνο στους Ιχθύς θα κατευνάσει κάπως τις... ορέξεις μας και θα μας κάνει πιο συγκρατημένους, ωστόσο, λίγο αργότερα, η αντίθεσή της με τον Δία στον Ταύρο, εκτός από την διόγκωση και έντονη έκφραση των συναισθημάτων, αυξάνει και τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας κατά πολύ, με αποτέλεσμα να μη μένουμε με τίποτα ευχαριστημένοι.

Αυτοί που σήμερα θα βγάλουν μια απληστία, θα τα θέλουν όλα δικά τους στις σχέσεις τους και πάλι δε θα ικανοποιηθούν είναι οι Σκορπιοί και οι Ταύροι, καθώς η Σελήνη "χτυπά" στον 1ο και 7ο ηλιακό τους οίκο, αντίστοιχα. Θα έχουν την απαίτηση οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής τους να χορεύουν στο σκοπό τους, να τους κάνουν όλα τα χατίρια και να δέχονται το κάθε τι, χωρίς καμία διαφωνία ή δυσαρέσκεια.

Από την άλλη, θα υπάρξουν και στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και τεμπελιάς, αλλά και διατροφικά μπορούν να ξεφύγουν, αφού θα μεγαλώσει κι η όρεξή τους ή θα το ρίξουν στις λιχουδιές.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved