Δύο ζώδια που θα αγανακτήσουν σήμερα, 01/02

Αλλά θα προτιμήσουν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που θα αγανακτήσουν σήμερα, 01/02

Πέμπτη 1/02/2024

Υποδεχόμαστε τον Φεβρουάριο με τη Σελήνη, να παραμένει στον Ζυγό, η οποία θα μας δίνει χάρη και ευγένεια, ωστόσο το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Αιγόκερω, παραπέμπει σε ασυνεννοησία και μπερδέματα. Ενδεχομένως να πούμε και πράγματα που κάποιοι θα παρεξηγήσουν, ενώ ακόμα και το να μιλήσουμε για το πώς αισθανόμαστε μπορεί να δημιουργήσει πολλές και άσκοπες συζητήσεις και εντάσεις και τελικά να μείνουμε... με την αίσθηση ότι δεν υπάρχει κατανόηση.

Οι δύο που κινδυνεύουν να παρεξηγηθούν και γενικά να βιώσουν το "άλλα λέει η θεια μου, άλλα ακούν τα αφτιά μου", είναι οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, που πραγματικά μπορεί να αγανακτήσουν με όλα τα ευτράπελα που μπορεί να δημιουργηθούν από μια κουβέντα τους, που θα παρεξηγηθεί, καθώς η Σελήνη προσβάλλει τον 1ο και 10ο οίκο τους, αντίστοιχα.

Λογικό είναι να αναρωτηθούν, κάποια στιγμή, για το κατά πόσο αξίζει να ανοίξουν το στόμα τους, κυρίως σε πρόσωπα δικά τους ή στο επαγγελατικό τους περιβάλλον και να προκαλέσουν ανακατωσούρα, οπότε το πιο πιθανό είναι να αφήσουν τα πράγματα ως έχουν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved