Ζώδια Σήμερα 06/02: Προσγείωση στην πραγματικότητα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 06/02

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 06/02: Προσγείωση στην πραγματικότητα

Τρίτη, 06/02/2024

Με τη Σελήνη στον Τοξότη και σήμερα, θα γεμίσει την ψυχή μας με αισιοδοξία, ενθουσιασμό, ανεμελιά και διάθεση για καινούργιες περιπέτειες. Ωστόσο, κάποια στιγμή, κάνοντας τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί μια σύγχυση μέσα μας, να έχουμε ένα χάσιμο ή να γίνουν διάφορα που θα μας μπερδέψουν.

Το μεσημέρι θα περάσει στον Αιγόκερω, αλλάζοντας τελείως το mood. Θα επιδείξουμε σοβαρότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα, κυρίως όσον αφορά σε επαγγελματικά ή πρακτικά ζητήματα που είτε χρειάζονται διευθέτηση είτε θα ανακύψουν. Παρότι όμως θα καταπιεστούμε, ίσως και να βάλουμε και στην άκρη κάποια θέλω μας, προκειμένου να γίνουν όλα όσα αναλάβαμε, το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει. Σίγουρα αυτά που κυριαρχούν είναι τα «πρέπει.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, είτε «κουκουλώνετε» διάφορα και θολώνετε τα νερά είτε σας μπερδεύουν και δεν ξέρετε τι να υποθέσετε. Όπως και να ‘χει, από ένα σημείο και μετά η ειλικρίνεια... θα αναζητείται!

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί του γ’ δεκαημέρου, μην είστε στον κόσμο σας. Βάλτε ένα ερωτηματικό και μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας ή τα θέλω σας, ούτε ερωτικά ούτε οικονομικά γιατί θα μείνετε με το... παράπονο.

Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου, είστε η επιτομή της υπομονής και της συνέπειας. Πιστέψτε στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας, αφήστε κατά μέρος ανασφάλειες και ενδοιασμούς και θα τα καταφέρετε άψογα σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί του α’ δεκαημέρου, έχετε ένα σωρό δουλειές και υποχρεώσεις να διευθετήσετε και δε θα σας μείνει καθόλου ελεύθερος χρόνος. Ακόμα και αν νιώθετε ότι δεν αντέχετε άλλο, μην τα παρατήσετε γιατί μετά θα σας έρθουν όλα μαζεμένα.

Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του α’ δεκαημέρου, δεν είστε χαλαροί κι ανέμελοι κι αυτό ισχύει πρώτα για τα οικονομικά και μετά για τα ερωτικά σας. Έχετε καταλάβει ότι μετά από κάθε άστοχη ενέργειά σας, αυτός που την πληρώνει είστε εσείς γι’ αυτό συνεχίστε να κρατάτε το μέτρο και δε θα χάσετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved