Ζώδια Σήμερα 01/02: Πλήρης ασυνεννοησία

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 01/02

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 01/02: Πλήρης ασυνεννοησία

Τρίτη, 01/02/2024

Η έναρξη του Φεβρουαρίου γίνεται με Σελήνη στον Ζυγό, που νωρίς το ξημέρωμα θα τετραγωνιστεί με τον Άρη στον Αιγόκερω και το μεσημέρι με τον Ερμή, κάτι που θα δημιουργήσει μεγάλη ένταση στη μέρα, καθώς η κόντρα μεταξύ συναισθημάτων και εκλογίκευσης θα είναι αρκετή. Δε θα μπορέσουμε να κρατήσουμε μέσα μας ό,τι μας ενοχλεί ή θέλουμε, αλλά η εξωτερίκευσή τους θα είναι αιτία διαξιφισμών και παρεξηγήσεων. Εκτός αυτού, η ασυνεννοησία και η έλλειψη κατανόησης θα είναι αυτά που θα φέρουν μια αναστάτωση στην καθημερινότητά μας. Καλό μήνα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί, Αιγόκεροι, Κριοί και Καρκίνοι, του γ’ δεκαημέρου, θα βρεθείτε σε δίλημμα, ίσως και να μην ξέρετε τι να κάνετε ή τι να πείτε, αν κατηγορηθείτε για κάτι, οπότε είναι καλύτερα στην παρούσα φάση να αφήσετε τα πράγματα ως έχουν. Το να επιμείνετε στο να προασπίσετε το δίκιο σας ή να παρουσιάσετε τα «σωστά» επιχειρήματά σας μόνο παραπάνω εντάσεις θα δημιουργήσει .

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, το να πείτε ό,τι σκέφτεστε ή νιώθετε σήμερα, σχετικό με τα ερωτικά ή τα οικονομικά σας, μόνο σε μπελάδες θα σας βάλει. Αφήστε το για μια άλλη μέρα που τα πνεύματα δε θα είναι τόσο οξυμένα γιατί θα χάσετε και το δίκιο σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved