Δύο ζώδια που θα έχουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα σήμερα, 19/01

Όλα θα τους ενοχλούν και με τίποτα δε θα είναι ευχαριστημένα

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που θα έχουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα σήμερα, 19/01

Παρασκευή 19/01/2023

Η σημερινή μέρα, παρά τη Σελήνη στον Ταύρο, που φημίζεται για τη σταθερότητα και τη σιγουριά της, θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα, καθώς όσο πλησιάζει τον Ουρανό, που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, εκτός του ότι θα μας σπρώξει στο να αλλάξουμε συνήθειες και νοοτροπία και να πάρουμε τα πράγματα αλλιώς, θα μας κάνει ανικανοποίητους και θα μας γεμίσει ξαφνικά με ανασφάλεια και η υπομονή ή η συμβιβαστική διάθεση θα είναι ανύπαρκτα.

Τα δύο ζώδια που θα έχουν έντονα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα θα είναι οι Ταύροι και οι Σκορπιοί, καθώς η Σελήνη "προσβάλλει" τον 1ο και 7ο οίκο τους, αντίστοιχα. Όλα θα τους ενοχλούν, με τίποτα δε θα είναι ευχαριστημένοι, θα νιώθουν εγκλωβισμένοι και ότι δεν έχουν την αυτονομία και την ανεξαρτησία τους, ενώ τόσο στη σχέση τους, όσο και με τους σημαντικούς άλλους της ζωής του θα είναι ανυπόμονοι και καθόλου ανεκτικοί.

Λόγω της κατάστασής τους, όμως, θα πρέπει να ελέγξουν το θυμικό τους, για να μην προκαλέσουν απρόσμενες αντιδράσεις, με τα συχνά ή παράλογα ξεσπάσματά τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved