Ζώδια Σήμερα 15/01: Και λίγη τεμπελιά δε βλάπτει

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 15/01

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 15/01:  Και λίγη τεμπελιά δε βλάπτει

Δευτέρα, 15/01/2024

Η Σελήνη, σήμερα, θα βρίσκεται στους Ιχθύς οπότε και αναμένεται μια Δευτέρα ήρεμη και χαλαρή, χωρίς εντάσεις και προβληματισμούς, ενώ ακόμα κι αν υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν, είτε θα τα αναβάλλουμε είτε θα καταπιαστούμε μόνο με αυτά που απαιτούν τον λιγότερο κόπο και χρόνο. Άλλωστε, η όψη τετραγώνου της με την Αφροδίτη στον Τοξότη μας κάνει λίγο «τεμπέληδες». Θέλουμε να χαλαρώσουμε, να περάσουμε ωραία, περιστοιχισμένοι από αγαπημένα μας άτομα, να φροντίσουμε τον εαυτό μας, να ομορφύνουμε τον χώρο μας, να δούμε μια ταινία, να απολαύσουμε τη μουσική που μας αρέσει ή να ασχοληθούμε με οτιδήποτε καλλιτεχνικό.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες τέλος του β’ ή του γ’ δεκαημέρου, από μόνοι σας θα κάνετε τα στραβά μάτια στους ανθρώπους σας, καθώς δεν έχετε καμία όρεξη να χαλάσετε τις καρδιές σας για ασήμαντες αιτίες.

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί τέλος του β’ ή του γ’ δεκαημέρου, μια επιπολαιότητα, μια χαλαρότητα σας διακρίνει, τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά σας, αλλά νιώθετε καλά κι αυτό είναι που μετράει στο τέλος της ημέρας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved