Ζώδια Σήμερα 13/01: Να ξεκοπείς από το παρελθόν

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 13/01

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 13/01: Να ξεκοπείς από το παρελθόν

Σάββατο, 13/01/2024

Η σημερινή μέρα, παρόλο που θα ξεκινήσει πολύ χαλαρά, μέσα στο χιούμορ και το κέφι, λόγω του εξαγώνου της Σελήνης στον Υδροχόο με την Αφροδίτη στον Τοξότη, στην πορεία θα έχει διάφορες εντάσεις και προκλήσεις, καθώς η Σελήνη θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, προκαλώντας επαναστατικές τάσεις, προβοκατόρικες ή απρόσμενα επιθετικές συμπεριφορές, αντιδράσεις, αντιφάσεις και μια έντονη τάση να ξεκόψουμε από το παρελθόν κι ό,τι μας κρατά εγκλωβισμένους. Από την άλλη, ενδεχομένως να εκπλήξουμε ή να εκπλαγούμε δυσάρεστα από αλήθειες που θα ειπωθούν ή μυστικά που θα αποκαλυφθούν.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί γεννημένοι τέλος του β’ ή αρχές του γ’ δεκαημέρου, μια αναστάτωση στο σπίτι ή τη δουλειά σας θα υπάρξει. Παρότι όμως προσωρινή, σας στέλνει μήνυμα ότι κάτι πρέπει να «διορθώσετε». Μην προκαλείτε και μην προβοκάρετε, αναίτια γιατί η ένταση θα συνεχιστεί.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι τέλος του β’ ή αρχές του γ’ δεκαημέρου, είτε οικονομικά είτε ερωτικά, ξεφύγετε από τα κλισέ και κάντε την έκπληξη, αλλιώς θα εκπλαγείτε δυσάρεστα από τους άλλους. Ρίσκα όμως μην πάρετε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved