Δύο ζώδια που θα είναι μέσα στα νεύρα, σήμερα 16/01

Δε θα διακρίνονται για την υπομονή και την ανεκτικότητά τους

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που θα είναι μέσα στα νεύρα, σήμερα 16/01

Τρίτη 16/01/2023

Σε αντίθεση με τη χθεσινή, η σημερινή μέρα ξεκινά με υψηλούς ρυθμούς, καθώς το πρωί η Σελήνη θα περάσει στον Κριό, που δε διακρίνεται για την υπομονή και την καρτερία του. Όσο πλησιάζει σε όψη τετραγώνου τον Άρη στον Αιγόκερω, θα γινόμαστε πιο ευερέθιστοι, ενδεχομένως και επιθετικοί, προκλητικοί, δε θα δεχόμαστε αντιρρήσεις ή διαφωνίες και θα παρεξηγούμαστε αμέσως. Με την πιο μικρή αφορμή θα ξεσπάσουμε και δεν αποκλείεται να πούμε και πράγματα που μετά θα μετανιώσουμε.

Οι δύο που θα έχουν έχουν αρκετά νεύρα και ελάχιστη ανοχή, γι' αυτό και κινδυνεύουν να τσακωθούν σήμερα είναι οι Κριοί και οι Ζυγοί, που μπορεί να έχουν και τα δίκια τους, αν αγανακτήσουν ή θεωρήσουν ότι κατηγορούνται, χωρίς να φταίνε. Θέματα θα έχουν και με τα επαγγελματικά, την οικογένεια ή το σπίτι τους που θα τους κάνουν έξω φρενών, καθώς ο Άρης χτυπά τον 10ο και 4ο οίκο τους, αντίστοιχα.

Βέβαια, είναι προτιμότερο να εξωτερικεύσουν καταπιεσμένα συναισθήματα και σκέψεις, παρά να τα κρατήσουν για τον εαυτό τους και να σκάσουν, αρκεί να γίνει ελεγχόμενα και να μην πάρει η μπάλα κι αυτούς που δε φταίνε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved