Δύο ζώδια που δεν πρέπει να ξεπεράσουν τα όριά τους, σήμερα, 10/01

Πρέπει να αποφύγουν υπερβολές ή ανταγωνιστικές διαθέσεις

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που δεν πρέπει να ξεπεράσουν τα όριά τους, σήμερα, 10/01

Τετάρτη 10/01/2023

Με τη Σελήνη να περνά στον Αιγόκερω, τα ξημερώματα, η Τετάρτη έρχεται να βάλει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Το εξάγωνό της με τον Κρόνο στους Ιχθύς απαιτεί από εμάς να είμαστε πειθαρχημένοι και σοβαροί ως προς τις υποχρεώσεις και τις δουλειές μας, ενώ η σύνοδός της με τον Άρη στον Αιγόκερω μας κάνει πιο δραστήριους και στοχευμένους ως προς τις επιδιώξεις μας ώστε να φτάσουμε στην επιτυχία, που δεν είναι μακριά καθώς θα κάνει και τρίγωνο με τον Δία στον Ταύρο, οπότε η εύνοια θα είναι αναμφισβήτητη.

Ωστόσο, δύο ζώδια θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικά και δεν πρέπει να ξεπεράσουν τα όρια της αντοχής τους ή να χάσουν την υπομονή τους, γιατί κινδυνεύουν να τσακωθούν στη δουλειά τους, να έχουν μικροατυχήματα ή να ξεμείνουν από ενέργεια και είναι οι Υδροχόοι και οι Λέοντες, καθώς η Σελήνη με τον Άρη χτυπούν αντίστοιχα τον 12ο και 6ο ηλιακό τους οίκο, αντίστοιχα.

Από την άλλη, αν καταφέρουν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και συνεπείς, χωρίς υπερβολές ή ανταγωνιστικές διαθέσεις, θα πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved