Δύο ζώδια που θα έχουν μεγάλη έμπνευση και διορατικότητα, σήμερα, 07/01

Πρέπει να ακούσουν το μέσα τους και να κινηθούν ανάλογα

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που θα έχουν μεγάλη έμπνευση και διορατικότητα, σήμερα, 07/01

Κυριακή 07/01/2023

Η Σελήνη θα είναι στον Σκορπιό μέχρι και αργά το βράδυ κι όσο προχωρά, θα κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, προκαλώντας μας συναισθήματα συμπόνιας και κατανόησης για κάθε ζωντανό πλάσμα, ασθενές, απροσταύτευτο ή ευάλωτο και γεμίζοντάς μας με φαντασία και εμπνεύσεις. Η διαίσθησή μας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και θα είμαστε οξυδερκείς και διορατικοί με το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, λίγο πριν αποχαιρετήσει τον Σκορπιό για να περάσει στον Τοξότη.

Οι δύο που οφείλουν να "ακούσουν" το μέσα τους, ακόμα κι αν η λογική τους δεν συμφωνεί είναι οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες, καθώς η Σελήνη "χτυπά" τον 1ο και 9ο ηλιακό τους οίκο, αντίστοιχα κι όχι μόνο δε θα χάσουν, αλλά θα βγουν κερδισμένοι, σε προσωπικά ή ερωτικά θέματα. Οπότε, καλό θα ήταν, αν νιώθουν ότι κάτι πάει στραβά, να μην επιμείνουν, γιατί τα σήματα που "πιάνουν", αλλά δεν βλέπουν, είναι πολύ σημαντικά.

Επιπλέον, είναι πιο εύκολο και να μαντέψουν ή να καταλάβουν βαθύτερα αίτια στη στάση ή τη συμπεριφορά κάποιου/ας, έτσι ώστε να μην είναι αρκετά αυστηροί μαζί του/ης.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved