Ζώδια Σήμερα 05/01: Πόθοι και επιθυμίες

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 05/01

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 05/01: Πόθοι και επιθυμίες

Παρασκευή, 05/01/2024

Μέχρι το μεσημέρι, η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό, οπότε θα είναι μεγάλη η ανάγκη μας να διατηρήσουμε τις υπάρχουσες ισορροπίες στις σχέσεις και το περιβάλλον μας, αλλά και το αρμονικό κλίμα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, γι’ αυτό θα είμαστε πιο υποχωρητικοί, συμβιβαστικοί, με διάθεση να βάλουμε στην άκρη τον εγωισμό μας. Η γοητεία μας, η κομψότητά μας και οι καλοί μας τρόποι θα ανοίξουν πόρτες και καρδιές και έτσι θα είναι πιο εύκολο να αποκτήσουμε νέες επαφές.

Με το που θα περάσει στον Σκορπιό, θα μας βγει η ανάγκη να κρατήσουμε τα ηνία και να μη χάσουμε τον έλεγχο των καταστάσεων. Είμαστε μεθοδικοί, οξυδερκείς, αν και λίγο απόλυτοι και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Από την άλλη, ο ερωτισμός και το πάθος θα είναι διάχυτα στην ατμόσφαιρα, οι επιθυμίες μας μεγάλες και οι πόθοι μας αρκετοί και θα προσπαθήσουμε να τους ικανοποιήσουμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί του γ’ δεκαημέρου, είστε ευδιάθετοι, χαριτωμένοι και γοητευτικότατοι. Δε χρειάζεται να κάνετε το παραπάνω, απλά να περιφερθείτε σε έναν χώρο, να χαμογελάσετε και αυτόματα θα τραβήξετε την προσοχή κάθε παρευρισκόμενου.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, μπορεί να είστε λίγο αναποφάσιστοι, όμως, αν ζυγιάσετε τα υπέρ και τα κατά, αφήνοντας απέξω το συναισθηματικό κομμάτι, τότε να είστε βέβαιοι ότι θα καταλήξετε σε σωστά συμπεράσματα σε ό,τι αφορά σε όλες τις σχέσεις και τα επαγγελματικά σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύες και Τοξότες του γ’ δεκαημέρου, τόσο ερωτικά, όσο και οικονομικά θα διαπιστώσετε ότι για να βγείτε κερδισμένοι χρειάζεται να γίνετε περισσότερο διπλωμάτες και με διάθεση γεφύρωσης των διαφορών.

Σκορπιοί του α’ δεκαημέρου, ό,τι θέλετε εσείς θα γίνει. Άλλωστε ποιος μπορεί να σας αντισταθεί; Δικαίως έχετε πονηρό χαμόγελο και τρίβετε τα χέρια σας από χαρά, φροντίστε όμως να βρείτε ικανοποίηση κι όχι να ζητάτε συνεχώς το κάτι παραπάνω.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου, επιμένετε εσείς, επιμένουν κι οι άλλοι και όχι μόνο άκρη δε θα βγάλετε, αλλά στο τέλος μπορεί και να τσακωθείτε στο σπίτι ή τη δουλειά σας, αν ο καθένας προβάλλει τις δικές του απαιτήσεις και αγνοεί των υπολοίπων.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου, έχετε τα τυχερά σας και στα οικονομικά και τα σεξουαλικά σας, όμως προσέξτε μη σας πιάσει το ανικανοποίητο και τελικά «ξοδέψετε» παραπάνω απ’ όσα χρειάζεται.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved