Δύο ζώδια που θα προσφέρουν πρόθυμα βοήθεια και στήριξη, σήμερα, 28/12

Θα είναι πιο δοτικά και προστατευτικά

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που θα προσφέρουν πρόθυμα βοήθεια και στήριξη, σήμερα, 28/12

Πέμπτη 28/12/2023

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Καρκίνο, και το εξάγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα μας σπρώξει να αφήσουμε τη ζώνη βολής μας, να ξεφύγουμε από τα κλασικά ή τις συνήθειές μας και να προσπαθήσουμε να αυτονομηθούμε. Αργότερα, το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα μας βγει μεγάλο ενδιαφέρον και διάθεση για φροντίδα και περιποίηση όχι μόνο στους δικούς μας ανθρώπους, αλλά και σε όποιους έχουν την ανάγκη μας ή συμπαθούμε και μπορούμε να βοηθήσουμε, αφού θα γίνουμε πιο συναισθηματικοί και ευσυγκίνητοι.

Οι δύο που θα προσφέρουν πρόθυμα βοήθεια και στήριξη, σήμερα και θα είναι πιο δοτικοί, προστατευτικοί και ψυχοπονιάρηδες στους ανθρώπους του περιβάλλοντός τους είναι οι Καρκίνοι και οι Ιχθύες, καθώς προσβάλλεται ο 1ος και 5ος οίκος τους αντίστοιχα. Μάλιστα, θα θέλουν να περάσουν περισσότερες στιγμές με την οικογένεια ή τους φίλους και τα παιδιά τους.

Το σημαντικό, ωστόσο, είναι το να κουβεντιάσουν ή να κάνουν καινούργιες γνωριμίες, που θα μπορούσαν, αργότερα, να εξελιχθούν σε μια φιλία ή ένα ερωτικό ειδύλλιο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved