Δύο ζώδια που θα νιώσουν έλλειψη κατανόησης, σήμερα, 20/12

Πιθανό είναι το να μην αποφύγουν έναν καβγά

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που θα νιώσουν έλλειψη κατανόησης, σήμερα, 20/12

Τετάρτη, 20/12/2023

Με τη Σελήνη να έχει περάσει τις πρώτες πρωινές ώρες στον Κριό, οι ρυθμοί αναμένονται πιο εντατικοί και τα συναισθήματά μας φωτιά. Θα είμαστε πιο δραστήριοι και μαχητικοί, όμως το τετράγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω, παραπέμπει σε ασυνεννοησία και μπερδέματα. Ενδεχομένως να πούμε και πράγματα που κάποιοι θα πάρουν τελείως αλλιώς, ενώ ακόμα και το να μιλήσουμε για το πώς αισθανόμαστε μπορεί να δημιουργήσει πολλές και άσκοπες συζητήσεις και τελικά να μείνουμε... με την αίσθηση ότι δεν καταλαβαινόμαστε.

Οι δύο που θα νιώσουν έλλειψη κατανόησης και κινδυνεύουν να παρεξηγηθούν είναι οι Κριοί και οι Καρκίνοι, που πραγματικά μπορεί να αγανακτήσουν με όλα τα ευτράπελα που μπορεί να δημιουργηθούν από μια κουβέντα τους, που θα εκληφθεί τελείως αλλιώς, καθώς η Σελήνη προσβάλλει τον 1ο και 4ο οίκο τους, αντίστοιχα.

Πιθανό είναι το να μην αποφύγουν έναν καβγά, όπως και το να αναρωτηθούν, κάποια στιγμή, για το κατά πόσο πρέπει να ανοίξουν το στόμα τους, κυρίως σε πρόσωπα πολύ δικά τους και να προκαλέσουν αναστάτωση, οπότε το πιο πιθανό είναι να αφήσουν τα πράγματα ως έχουν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved