Ζώδια Σήμερα 29/11: Οι σωστές επιλογές φέρνουν χαμόγελα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 29/11

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 29/11: Οι σωστές επιλογές φέρνουν χαμόγελα

Τετάρτη, 29/11/2023

Αργά το πρωί, η Σελήνη περνά στον Καρκίνο, κάνοντάς μας κατά τι πιο ευαίσθητους και δοτικούς. Το τρίγωνό της με τον Κρόνο στους Ιχθύς, δημιουργεί την ανάγκη να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας και να μην τα αφήσουμε να μας παρασύρουν σε κινήσεις ή αποφάσεις που είναι ενάντια στο συμφέρον μας, οπότε θα είμαστε πιο συγκρατημένοι και θα προσπαθήσουμε να οργανώσουμε τόσο το «μέσα» μας, όσο και τις υποχρεώσεις μας και θα κάνουμε προσεκτικότερες επιλογές.

Χαλάρωση από την... επιτήρηση, αλλά και μεγαλύτερο κέφι και διάθεση να δώσουμε και να πάρουμε χαρά θα υπάρξει το βράδυ, με το εξάγωνό της με τον Δία στον Ταύρο. Επιπλέον, μπορεί να μας χαμογελάσει κι η τύχη.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι, Ιχθύες και Ταύροι του α’ δεκαημέρου, προσπαθείτενα πετύχετε το καλύτερο για σας και την προσωπική σας ζωή και με τη σωστή διάκριση, η επιτυχία είναι αρκετά κοντά.

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί,Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες του α’ δεκαημέρου, έχετε υπομονή, δείξτε μεγαλύτερη συγκατάβαση και διάθεση να ακούσετε και την άλλη πλευρά, στις σχέσεις, το σπίτι ή τα επαγγελματικά σας και μην γκρινιάζετε με το παραμικρό.

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου, έχετε εύνοια και στη δουλειά και στις επαφές σας, όμως προσέξτε. Μην πιέζεται καταστάσεις και μην επιμένετε να περάσει το δικό σας γιατί έτσι μόνο θα βγείτε κερδισμένοι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved