Ζώδια Σήμερα 16/11: Με θετική οπτική

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 16/11

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 16/11: Με θετική οπτική

Πέμπτη, 16/11/2023

Καλωσορίζουμε τη μέρα, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, που μέχρι το βράδυ θα προσπαθεί να μας κρατήσει σοβαρούς, συνεπείς, συγκροτημένους και συγκρατημένους, έτσι ώστε να διευθετήσουμε δουλειές και υποχρεώσεις μας. Μετά όμως θα χαλαρώσουμε αρκετά, καθώς θα κάνει τρίγωνο με τον Δία στον Ταύρο, δημιουργώντας ευχάριστη ατμόσφαιρα και θετική οπτική και φέρνοντας ηρεμία και χαλαρότητα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να εκφράσουμε ό,τι έχουμε στην καρδιά μας αυθόρμητα και με ειλικρίνεια ή να ξεχάσουμε, έστω και προσωρινά, ό,τι μας βασανίζει ή μας χαλάει τη διάθεση.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Ταύροι του α’ δεκαημέρου, ξαναβρίσκετε το χαμόγελό σας, η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει, κάνετε τα ανοίγματά σας και φυσικά η ανταπόκριση που βρίσκετε είναι θερμή. Διατηρήστε το κέφι και τον ενθουσιασμό σας και κάτι καλό θα γίνει.

Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι του α’ δεκαημέρου, μπορεί να υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που πρέπει να λυθούν, σίγουρα όμως δεν είναι για να τρελαίνεστε ή να αγχώνεστε. Διατηρήστε την καλή σας διάθεση, χαλαρώστε κι όλα θα γίνουν.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, έχετε την ευκαιρία και να καλοπεράσετε και να βρείτε τον έρωτα. Μην κάνετε όμως περιττά έξοδα και φροντίστε να μην εκτεθείτε συναισθηματικά παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved