Ζώδια Σήμερα 15/11: Θετικές συγκυρίες

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 15/11

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 15/11: Θετικές συγκυρίες

Τετάρτη, 15/11/2023

Σήμερα, ο Ερμής στον Τοξότη κάνει θετική όψη (εξάγωνο) με την Αφροδίτη στον Ζυγό και οι φιλοφρονήσεις, τα θετικά σχόλια και τα κομπλιμέντα θα έχουν την τιμητική τους. Θα εισπράξουμε βλέμματα γεμάτα θαυμασμό, ενώ πολύ πιθανό να ακούσουμε ειδήσεις ή λόγια αγάπης, από τα χείλη κάποιου/ας που μας αρέσει. Η δημοφιλία μας θα εκτοξευθεί ή θα γίνει κάτι πολύ ευνοϊκό που είχαμε βάλει στα σκαριά ή σχετικό με τη δουλειά μας, αν αυτή έχει να κάνει με την επικοινωνία, το εμπόριο ή τον τομέα της ομορφιάς. Το σίγουρο είναι ότι θα τραβήξουμε το ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να κάνουμε μια αξιόλογη γνωριμία, που μπορεί να έχει ευτυχή κατάληξη.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες και Ζυγοί του α’ δεκαημέρου, ντυθείτε, στολιστείτε και έξω από την πόρτα. Η μέρα επιφυλάσσει θετικές εξελίξεις στα προσωπικά και επαγγελματικά σας θέματα και ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύες, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου, η τύχη είναι με το μέρος σας και θα περάσετε όμορφες στιγμές, με το ταίρι, στη δουλειά ή στο σπίτι σας. Κάποιες υποσχέσεις που σας είχαν δοθεί, τώρα τις βλέπετε να πραγματοποιούνται.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί του α’ δεκαημέρου, ορίζοντες θα σας ξανανοιχτούν, καινούργιες προοπτικές θα εμφανιστούν κι ευχάριστες ειδήσεις, που περιμένατε, θα λάβετε, ενώ ίσως πάρετε και χρήματα. Όλα πρίμα θα σας πάνε, ερωτικά και οικονομικά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved