Ζώδια Σήμερα 12/11: Κι άλλα, κι άλλα...

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 12/11

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 12/11: Κι άλλα, κι άλλα...

Κυριακή, 12/11/2023

Από χθες το βράδυ, η Σελήνη έχει μπει στον Σκορπιό, οπότε λογικό είναι να έχουμε σήμερα έντονη την ανάγκη να κρατήσουμε τα ηνία και να μη χάσουμε τον έλεγχο των καταστάσεων. Είμαστε μεθοδικοί, οξυδερκείς, αν και λίγο απόλυτοι και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Από την άλλη, ο ερωτισμός και το πάθος θα είναι διάχυτα στην ατμόσφαιρα, οι επιθυμίες μας μεγάλες και οι πόθοι μας αρκετοί και θα προσπαθήσουμε να τους ικανοποιήσουμε.

Ενδεχομένως όμως , εξ αιτίας της αντίθεσής της με τον Δία στον Ταύρο, να μας βγει μια υπερβολή, μια αίσθηση του ανικανοποίητου και να θέλουμε διαρκώς κι άλλα κι άλλα και τίποτα να μη μας φτάνει. Πιθανό είναι και να το παρακάνουμε με το φαγητό, τα γλυκά και διαφόρων λογιών απολαύσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί και Ταύροι του α’ δεκαημέρου, εσείς έχετε το μαχαίρι και το πεπόνι και ό,τι θέλετε θα γίνει. Άλλωστε ποιος μπορεί να σας αντισταθεί; Δικαίως έχετε πονηρό χαμόγελο και τρίβετε τα χέρια σας από χαρά, φροντίστε όμως να βρείτε ικανοποίηση κι όχι να ζητάτε συνεχώς τον ουρανό με τα άστρα.

Λέοντες και Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου, ζητάτε, απαιτείτε και όλο κάτι παραπάνω θέλετε. Μονό δε σας φτάνει, διπλό σας περισσεύει, ωστόσο, κοιτάτε μόνο τον εαυτό σας και αγνοείτε τις ανάγκες των υπολοίπων στο σπίτι ή τη δουλειά, κάτι που θα φέρει εντάσεις.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου, έχετε τα τυχερά σας και στα οικονομικά και τα σεξουαλικά σας, όμως προσέξτε μη σας πιάσει το ανικανοποίητο και τελικά «ξοδέψετε» παραπάνω απ’ όσα χρειάζεται και δεν πάρετε τελικά την ευχαρίστηση που αναζητάτε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved