Δύο ζώδια που θα είναι μέσα στην ένταση και τα νεύρα σήμερα, 05/11

Θα έχουν εκνευρισμό και θα κοντράρονται με όλους

Δύο ζώδια που θα είναι μέσα στην ένταση και τα νεύρα σήμερα, 05/11

Κυριακή, 05/11/2023

Η Σελήνη που θα είναι και σήμερα στον Λέοντα, θα κοντραριστεί πρώτα με τον Άρη στον Σκορπιό και έπειτα με τον Ερμή, οπότε ούτε άνετοι, ούτε χαλαροί θα είμαστε. Αντίθετα, θα είμαστε έτοιμοι να αρπαχτούμε, θα παρεξηγούμαστε αμέσως, ενώ με μια μικρή αφορμή, θα ξεσπαθώσουμε και θα πούμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη, ίσως και πιο απότομα απ' όσο θα θέλαμε. Πιθανό είναι να μη δεχόμαστε αντίθετη γνώμη, να "φάμε επίθεση" ή να μας ζητηθούν εξηγήσεις.

Οι δύο ζώδια που θα έχουν έχουν αρκετή ένταση και μηδαμινή ανοχή και κινδυνεύουν να τσακωθούν σήμερα είναι οι Λέοντες και οι Σκορπιοί, που μπορεί να έχουν και τα δίκια τους, αν αγανακτήσουν ή θεωρήσουν ότι κατηγορούνται, χωρίς να φταίνε. Θέματα θα έχουν και με την οικογένεια ή το σπίτι τους που θα τους κάνουν έξω φρενών, καθώς προσβάλλεται ο 1ος και 4ος οίκος τους, αντίστοιχα.

Βέβαια, είναι προτιμότερο να ξεσπάσουν, εξωτερικεύοντας καταπιεσμένα συναισθήματα και σκέψεις, παρά να τα κρατήσουν για τον εαυτό τους και να σκάσουν, αρκεί να γίνει ελεγχόμενα και να μην πάρει η μπάλα κι αυτούς που δεν φταίνε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved