Δύο ζώδια που δε θα βρουν ησυχία σήμερα, 03/11

Θέλουν να κάνουν πολλά, να αλλάξουν πράγματα, να εκφράσουν ό,τι νιώθουν

Δύο ζώδια που δε θα βρουν ησυχία σήμερα, 03/11

Παρασκευή, 03/11/2023

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Καρκίνο, κάνοντας διαδοχικά τρίγωνο με τον Ερμή και τον Άρη στον Σκορπιό, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι η Παρασκευή δεν είναι μέρα για να αράξουμε στο σπίτι μας και να τεμπελιάσουμε. Αντίθετα, το πρόγραμμά μας θα είναι γεμάτο από δραστηριότητες, συναντήσεις, συζητήσεις και εξόδους, ενώ θα ψάξουμε τρόπους να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας. Το εξάγωνό της, αργότερα, με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα μας σπρώξει να αφήσουμε τη ζώνη βολής μας, να ξεφύγουμε από τα κλασικά ή τις συνήθειές μας και να προσπαθήσουμε να αυτονομηθούμε.

Οι δύο που δε θα βρουν ησυχία σήμερα, θα βγάλουν από μέσα τους ό,τι έχουν, ίσως γίνουν και πιο αυθόρμητα ή εξωστρεφή είναι οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί, ενώ θα έχουν έντονη την τάση για ανανέωση, για να ξεκολλήσουν, να διαφοροποιηθούν ή να αλλάξουν για λίγο μυαλά, προκειμένου να έχουν βελτίωση και στην προσωπική τους ζωή, καθώς προσβάλλεται ο 1ος και 9ος οίκος τους αντίστοιχα.

Από την άλλη, θα τους κάνει καλό το να έρθουν σε επαφή με τους δικούς τους ανθρώπους, να κουβεντιάσουν ή να κάνουν καινούργιες γνωριμίες, που θα μπορούσαν, αργότερα, να εξελιχθούν σε μια φιλία ή ένα ερωτικό ειδύλλιο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved