Δύο ζώδια που θα μείνουν ευχαριστημένα και ικανοποιημένα σήμερα, 02/11

Εκτός από αυτοπεποίθηση και ηρεμία, θα έχουν και τα τυχερά τους

Δύο ζώδια που θα μείνουν ευχαριστημένα και ικανοποιημένα σήμερα, 02/11

Πέμπτη, 02/11/2023

Η Σελήνη στον Καρκίνο κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο στο Σκορπιό, φέρνοντας την απόλυτη αρμονία του μέσα με το έξω μας, κάνοντάς μας να αισθανθούμε όμορφα και αυτό θα φανεί και προς τα έξω, καθώς θα προσελκύσουμε το ενδιαφέρον, αλλά και κολακευτικά σχόλια για τη συμπεριφορά ή τη στάση μας. Επιπλέον, το εξάγωνό της με τον Δία στον Ταύρο θα μας γεμίσει με θετικά συναισθήματα και δημιουργώντας μια πιο αισιόδοξη ματιά και στάση στα πράγματα.

Εκτός από αυτοπεποίθηση και ηρεμία, θα έχουν και τα τυχερά τους, ευτυχισμένες στιγμές με αγαπημένα προσωπα, τυχερά περιστατικά, ευκολίες, ευκαιρίες και λύσεις οι Καρκίνοι και οι Ταύροι, που προσβάλλεται ο 1ος και 3ος οίκος τους αντίστοιχα. Θα έχουν περισσότερη ξενοιασιά, εξωστρέφεια, αλλά και τη διάθεση να κάνουν πράγματα για τον εαυτό τους και την προσωπική τους ζωή και να βελτιώσουν τις συνθήκες της καθημερινότητάς τους.

Από την άλλη, κανείς δε θα τους χαλάσει χατίρι και ενδεχομένως να υπάρξει και η επιθυμητή εξέλιξη σε μια ερωτική τους υπόθεση ή να κάνουν μια σημαντική γνωριμία, με καλές προοπτικές στα επαγγελματικά ή τα οικονομικά τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved