Ζώδια Σήμερα 02/11: Ανάγκη για προστασία και κατανόηση

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 02/11

Ζώδια Σήμερα 02/11: Ανάγκη για προστασία και κατανόηση

Πέμπτη, 02/11/2023

Με το που αλλάζει η μέρα, η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο, ενισχύοντας το συναίσθημα της ασφάλειας και της προστασίας, ενώ το ενδιαφέρον μας θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένειά μας. Θα ασχοληθούμε με δουλειές και ψώνια του νοικοκυριού και θα ακούσουμε προβληματισμούς και παράπονα, θα βοηθήσουμε ή να συμπαρασταθούμε, αν χρειαστεί, στους δικούς μας ανθρώπους. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να δημιουργήσουμε μια ζεστή και αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα, ενώ δεν αποκλείεται και η αναπόληση στιγμών που μοιραστήκαμε μαζί τους.

Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό φέρνει μια συναισθηματική ισορροπία, τονίζει τη διαίσθησή μας, αλλά δίνει κι έναν εξτρά ερωτισμό, χωρίς υπερβολές και πάθη.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι του α’ δεκαημέρου, είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας. Μην κλείνεστε στο καβούκι σας κι απολαύστε το ενδιαφέρον που εισπράττετε για να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις ή να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου, είστε γεμάτοι παράπονα και γκρίνια, στο σπίτι ή τη δουλειά σας και βγάζετε λίγο πιεστικά την ανάγκη σας για φροντίδα και κατανόηση. Το θέμα είναι όμως να σας καταλάβουν οι δικοί σας άνθρωποι κι όχι να σας κάνουν το χατίρι.

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένοι του α’ δεκαημέρου, η εξασφάλιση υλικών και συναισθηματικών πόρων είναι σημαντική για σας σήμερα. Με τις ανάλογες κινήσεις, μπορείτε να κρατήσετε τα κεκτημένα σας και παράλληλα να διεκδικήσετε το κάτι παραπάνω.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved