Ζώδια Σήμερα 01/11: Ξέχνα και κάτι...

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 01/11

Ζώδια Σήμερα 01/11: Ξέχνα και κάτι...

Τετάρτη, 01/11/2023

Ο Νοέμβριος ξεκινά με μια Σελήνη στους Διδύμους, η οποία, αργά το πρωί, τετραγωνίζεται με την Αφροδίτη στην Παρθένο, βγάζοντας διλήμματα και διαφορετικές διαθέσεις. Κάποιοι θα επιδιώξουν την ηρεμία του σπιτιού τους, ενώ κάποιους άλλους δε θα τους χωράει ο τόπος. Το σίγουρο είναι ότι δε θα θέλει κανείς να σπαταλήσει χρόνο με δουλειές και υποχρεώσεις ή θα βαριέται αφόρητα.

Το βραδάκι, έρχεται και το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς που θα μας προκαλέσει ένα επικοινωνιακό χάσιμο, καθώς ο «εγκέφαλός» μας θα υπολειτουργεί ή θα λειτουργεί με τον δικό του τρόπο, οπότε λογικό είναι να υπάρξουν μπλεξίματα και παρεξηγήσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να... ξεχάσουμε ό,τι δε μας συμφέρει ή να προσπαθήσουμε να συγκαλύψουμε ή να παραπλανήσουμε, αφήνοντας την εντύπωση ότι όλα πάνε καλά.

Καλό μήνα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, θα βρεθείτε σε δίλημμα, ίσως και να μην ξέρετε τι να κάνετε ή τι να πείτε, οπότε είναι καλύτερα να διατηρήσετε ουδέτερη στάση. Το να πείτε ψέματα ή να προσπαθήσετε να χρυσώσετε το χάπι δεν θα σας βγει.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, το να πείτε ό,τι σκέφτεστε ή νιώθετε σήμερα, μόνο μπλεξίματα θα δημιουργήσει, αφού θα βρεθείτε στη μέση. Προσπαθήστε να αποφύγετε εξηγήσεις και πολλά λόγια .

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved