Ζώδια Σήμερα 30/10: Γενική ανασυγκρότηση

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 26/10

Ζώδια Σήμερα 30/10: Γενική ανασυγκρότηση

Δευτέρα, 30/10/2023

Ξεκινάμε τη βδομάδα, με την ανάγκη αυτονόμησης, απελευθέρωσης από συνήθειες και καταστάσεις και αλλαγή στην πάγια στάση μας, εξ αιτίας της συνόδου της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο. Ακόμα και συναισθηματικά θα έχουμε μια εναλλαγή διαθέσεων, που θα κυμαίνεται μεταξύ αγανάκτησης, ανασφάλειας, ανικανοποίητου και αδιαφορίας ή αποστασιοποίησης ή απρόσμενων αντιδράσεων. Αργότερα, οι τόνοι θα πέσουν, θα είμαστε πιο χαλαροί και ήρεμοι και θα είναι πιο εύκολο να κατανοήσουμε και την άλλη πλευρά, λόγω του εξαγώνου της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, ενώ το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας κάνει πιο συγκρατημένους και συγκεκριμένους στα θέλω μας και ανυποχώρητους.

Αργά το απόγευμα, η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμουςς , «σκοντάφτοντας» πάνω στον Κρόνο στους Ιχθύς και το μόνο σίγουρο είναι ότι άνετοι και χαλαροί δε θα είμαστε. Αντίθετα, θα νιώθουμε κάπως μίζερα ή μελαγχολικά ενώ θα αγχωθούμε για τις δουλειές, ευθύνες και υποχρεώσεις που δεν έχουμε διευθετήσει και η πίεση του χρόνου θα μας φανεί αφόρητη.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι του γ’ δεκαημέρου, ο ερωτισμός σας είναι έντονος, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βγάλετε τα καλύτερα στοιχεία του εαυτού σας και να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι γ’ δεκαημέρου, όσο στυλώνετε τα πόδια στο έδαφος, επιμένοντας να περάσει το δικό σας, τόσο θα δημιουργούνται εντάσεις στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας. Μην ξεχνάτε ότι έτσι κάνετε και την άλλη πλευρά να πεισμώνει περισσότερο.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί γ’ δεκαημέρου, εστιάστε σε αυτό που θέλετε πιο πολύ και εκεί να βάλετε τα δυνατά σας. Ό,τι κι αν είναι, ερωτικά ή οικονομικά, να μην κάνετε ούτε ένα βήμα πίσω, αν δε το καταφέρετε.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, καλύτερα να καταπιαστείτε με μια δουλειά είτε στο σπίτι είτε στα επαγγελματικά και να την κάνετε καλά, παρά να ανοίξετε άλλες, από το άγχος ότι δε θα προλάβετε γιατί τελικά δε θα ολοκληρώσετε καμία.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί του α’ δεκαημέρου, συγκρατηθείτε και μην κάνετε αγορές, παρά μόνο τις αναγκαίες. Εκτός του ότι θα ταλαιπωρηθείτε άδικα και πιθανόν να μη βρείτε αυτό που θέλετε, υπάρχει η περίπτωση μετά να μετανιώσετε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved