Δύο ζώδια που θα είναι το κόκκινο πανί σήμερα, 29/10

Θα δημιουργήσουν αρκετή ένταση, αντιπαραθέσεις και κόντρες

Δύο ζώδια που θα είναι το κόκκινο πανί σήμερα, 29/10

Κυριακή, 29/10/2023

Ούτε η Κυριακή μας θα είναι ήρεμη, καθώς η Σελήνη, που συνεχίζει να βρίσκεται στον Ταύρο θα κάνει σύνοδο με τον Δία και κάπου εκεί το να ικανοποιήσουμε τον εαυτό μας και να ζητήσουμε παραπάνω πράγματα θα προκαλέσει αρκετή ένταση, αντιπαραθέσεις και κόντρες, εξ αιτίας της αντίθεσής της με τον Ερμή και τον Άρη στον Σκορπιό. Λόγο στον λόγο η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει, γιατί η έλλειψη κατανόησης ή η διάθεση να κάνουμε του κεφαλιού μας, αδιαφορώντας για τις απόψεις και τα θέλω των άλλων θα δημιουργήσουν αντιδράσεις και ξεσπάσματα.

Τα δύο ζώδια που θα στυλώσουν τα πόδια τους στο έδαφος και θα είναι το κόκκινο πανί για τους άλλους είναι οι Ταύροι και οι Σκορπιοί, καθώς προσβάλλεται ο 1ος και 7ος οίκος τους, αντίστοιχα. Τίποτα και κανείς δε θα καταφέρει να τους αλλάξει μυαλό και να τους κάνει να δουν αντικειμενικά, ακόμα κι αυτό που είναι προς το συμφέρον τους.

Βέβαια, είναι και μια ευκαιρία να βγάλουν από μέσα τους ό,τι νιώθουν, θετικό ή αρνητικό, να ζητήσουν εξηγήσεις ή να πουν τι τους ενοχλεί και τι δεν ανέχονται πια κι ας εκνευριστούν οι άλλοι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved