Δύο ζώδια που θα πρέπει να επιμείνουν πολύ σήμερα, 28/10

Μόνος στόχος είναι το να πάρουν αυτό που θέλουν

Δύο ζώδια που θα πρέπει να επιμείνουν πολύ σήμερα, 28/10

Σάββατο, 28/10/2023

Εκτός από τον εορτασμό της επετείου του ΟΧΙ, σήμερα έχουμε και την Πανσέληνο-έκλειψη στον Ταύρο, που έρχεται να μας κάνει πιο αποφασιστικούς, επίμονους και σταθερούς στα θέλω και τις επιδιώξεις μας. Ο στόχος είναι να οικοδομήσουμε το οτιδήποτε, πάνω σε γερά θεμέλια, έτσι ώστε να αντέξει στον χρόνο. Είμαστε πλέον ξεκάθαροι και χωρίς καμία δεύτερη σκέψη, βάζουμε σε προτεραιότητα τις επιθυμίες μας και εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να τις ικανοποιήσουμε.

Αυτοί που θα πρέπει να επιμείνουν πολύ σήμερα και να βάλουν τα δυνατά τους να πάρουν ό,τι θέλουν, προκειμένου να νιώσουν ασφαλείς και ευχαριστημένοι, είναι οι Ταύροι και οι Σκορπιοί, καθώς προσβάλλεται ο 1ος και 7ος οίκος τους, αντίστοιχα. Κυρίως στις σχέσεις, αλλά και απέναντι στον εαυτό τους θα χρειαστεί να γίνουν πολύ πιο απαιτητικοί και ασυμβίβαστοι και να μην κάνουν καμία υποχώρηση ή παραχώρηση.

Όπως αντιλαμβανόμαστε, θα υπάρξουν αντιστάσεις και αντιδράσεις από την άλλη πλευρά, όμως, δε θα υπάρξει η επιθυμητή εξέλιξη, αν ακολουθήσουν πιο... μετριοπαθείς προσεγγίσεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved