Ζώδια Σήμερα 28/10: Πανσέληνος - Έκλειψη στον Ταύρο- Έξαρση των παθών

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 28/10

Ζώδια Σήμερα 28/10: Πανσέληνος - Έκλειψη στον Ταύρο- Έξαρση των παθών

Σάββατο, 28/10/2023

Ο κύκλος των εκλείψεων για το 2023 κλείνει σήμερα με την Πανσέληνο – Έκλειψη στον Ταύρο κι όποια πάθη και επιθυμίεςπαρέμεναν εγκλωβισμένα μέσα μας, τώρα θα αναδυθούν στην επιφάνεια, ζητώντας μας επιτακτικά ικανοποίηση, καθώς αντιλαμβανόμαστε πλέον πόσο σημαντικό είναι να παραμείνουμε πιστοί στα θέλω μας και να τα πραγματοποιήσουμε. Αισθανόμαστε σιγουριά και είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε ένα κεφάλαιο και να ανοίξουμε ένα καινούργιο, που θα μας φέρει πιο κοντά τόσο στους προσωπικούς, όσο και στους οικονομικούς μας στόχους, αν, μάλιστα, είναι στρατηγικά μελετημένο το σχέδιό μας και επιμείνουμε, εύκολα θα επιτευχθεί.

Παράλληλα όμως, γίνεται και η αντίθεση του Άρη με τον Δία που είναι εκρηκτική, οπότε όλα να τα περιμένουμε σήμερα. Η ατμόσφαιρα είναι εκρηκτική και μιας και καμία από τις δύο πλευρές δεν θα έχει υποχωρητική διάθεση, μπορεί να συμβούν γεγονότα και καταστάσεις, που θα μας φέρουν στα όριά μας ή θα πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Εντάσεις και ομηρικοί καβγάδες, που θα ξεσπάσουν, από μια μικρή σπίθα, ίσως οδηγήσουν στην οριστική ρήξη συνεργασιών ή σχέσεων. Επιπλέον, μην αποκλείουμε παρακινδυνευμένες ενέργειες, υπερβολικά ανοίγματα και ρίσκα που το πιο πιθανό είναι να οδηγήσουν σε μεγάλη χασούρα κι έκθεση, ακόμα και ατυχήματα ή εμπρησμούς.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου, αλλάξτε σελίδα στη ζωή σας, κυνηγήστε τα «θέλω» σας, ανακαλύψτε καινούργια κίνητρα και εκμεταλλευτείτε κάθε συγκυρία. Προσέξτε όμως γιατί μπορεί να γίνετε απαιτητικοί έως και αχάριστοι και να μη βρίσκετε καμία ευχαρίστηση σε ό,τι έχετε, περιμένοντας και κάτι ακόμα περισσότερο.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου, σας κατακλύζουν σφοδρές επιθυμίες, ενώ προκλήσεις και πειρασμοί σας παρασύρουν σε άγνωστα μονοπάτια. Κάντε τα ανοίγματά σας, ερωτικά ή οικονομικά και να ξέρετε ότι θα πιάσουν τόπο. Μπείτε στο χορό, με δική σας ευθύνη και μόνο αν είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε τα βήματα!

Ταύροι, Υδροχόοι, Λέοντες και Σκορπιοί του β’ δεκαημέρου, η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη στο σπίτι ή τη δουλειά σας και μπορεί να τιναχτούν όλα στον αέρα με μια κίνησή σας! Αν δεν θέλετε να υπάρξει άσχημη κατάληξη, κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας, προσπαθήστε να επιδείξετε ψυχραιμία και λογική και μην ανοίγετε άλλα μέτωπα!

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι του β’ δεκαημέρου, πάρτε τις απαραίτητες προφυλάξεις, αντισταθείτε στις έντονες επιθυμίες σας και κυρίως μην εκτίθεστε σε επικίνδυνες για την τσέπη ή την καρδιά σας καταστάσεις γιατί οδεύετε προς παταγώδη αποτυχία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved