Δύο ζώδια που κινδυνεύουν να τσακωθούν σήμερα, 22/10

Δε θα έχουν καθόλου υπομονή

Δύο ζώδια που κινδυνεύουν να τσακωθούν σήμερα, 22/10

Κυριακή, 22/10/2023

Η Σελήνη, με το που θα περάσει στον Υδροχόο σήμερα, θα κοντραριστεί πρώτα με τον Ερμή και έπειτα με τον Άρη στον Σκορπιό, οπότε ούτε cool, ούτε αδιάφοροι θα είμαστε. Αντίθετα, αν κάποια στιγμή έχουμε καταπιεί διάφορα, από λόγια ή συμπεριφορές δε θα συγκρατηθούμε και το πιο πιθανό είναι, με μια μικρή αφορμή, να ξεσπαθώσουμε και να πούμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη, ίσως και πιο απότομα απ' όσο θα θέλαμε ή να "φάμε επίθεση" και να μας ζητηθούν εξηγήσεις.

Τα δύο ζώδια που δε θα έχουν καθόλου υπομονή και κινδυνεύουν να τσακωθούν σήμερα είναι οι Υδροχόοι και οι Σκορπιοί, που μπορεί να έχουν και τα δίκια τους, αν αγανακτήσουν ή θεωρήσουν ότι κατηγορούνται, χωρίς να φταίνε. Θέματα θα έχουν και στα επαγγελματικά ή το σπίτι τους που θα τους κάνουν έξω φρενών, καθώς προσβάλλεται ο 10ος και 4ος οίκος τους, αντίστοιχα.

Βέβαια, είναι προτιμότερο να ξεσπάσουν, εξωτερικεύοντας καταπιεσμένα συναισθήματα και σκέψεις, παρά να τα κρατήσουν για τον εαυτό τους και να σκάσουν, αρκεί να γίνει ελεγχόμενα και να μην πληρώσουν τη νύφη αυτοί που δεν φταίνε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved