Ζώδια Σήμερα 26/10: Μεγάλος εγωισμός

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 26/10

Ζώδια Σήμερα 26/10: Μεγάλος εγωισμός

Πέμπτη, 26/10/2023

Η Σελήνη στους Ιχθύς παρέα με τον Ποσειδώνα που θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι μας να μας χαλαρώσουν, να μας γαληνέψουν νου και ψυχή, για να ξεχάσουμε τα αρνητικά και να θυμόμαστε μόνο τα θετικά. Ίσως μάλιστα κάνουμε ένα διάλειμμα από τα πρακτικά, για να φροντίσουμε τον εαυτό μας, να αφήσουμε τη σκέψη μας να ταξιδέψει, ακόμα και να κοιμηθούμε, αφού ο ύπνος είναι η καλύτερη φυγή.

Το μεσημέρι, η Σελήνη περνά στον Κριό και θα νιώσουμε το αίμα μας να βράζει και θα μας πιάσει έντονη δραστηριοποίηση, μαχητικότητα και ενθουσιασμός για κάθε τι καινούργιο ξεκινήσει σήμερα. Από την άλλη όμως, ο εγωισμός δε μας αφήνει να ρίξουμε νερό στο κρασί μας ούτε να αφήσουμε να περάσει στο ντούκου οτιδήποτε νιώθουμε ότι μας θίγει προσωπικά ή είναι άδικο, οπότε η σφοδρή αντιπαράθεση είναι μάλλον δεδομένη.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, αφήστε το μυαλό σας να σας πάρει μακριά, να σας πάει σε ξένα μέρη, που λέει και το τραγούδι και ξαναβρείτε τη θετική σας ενέργεια.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες του γ’ δεκαημέρου, μια παύση δραστηριοτήτων μόνο καλό θα σας κάνει, οπότε, ακόμα κι αν το πρόγραμμά σας είναι φορτωμένο, κάνε τε ένα διάλειμμα ή τουλάχιστον εστιάστε για λίγο σε ό,τι σας φτιάχνει τη διάθεση, αλλιώς, όλο λάθη και παρεξηγήσεις θα έχετε.

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί του γ’ δεκαημέρου,εσείς ξέρετε καλύτερα τι χρειάζεστε για να νιώσετε όμορφα, φροντίστε λοιπόν να το αποκτήσετε. Να θυμάστε όμως ότι δεν είναι απαραίτητα υλικό. Μια ευγενική πράξη, λόγια γεμάτα αγάπη κι ενδιαφέρον ίσως έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο.

Κριοί,το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα είστε ήρεμοι. Μπορεί να νιώσετε ότι αδικείστε, ότι σας κοροϊδεύουν ή ότι προσπαθούν να σας καλοπιάσουν γι’ αυτό θα είστε σε επιφυλακή. Ενδεχομένως όμως να υπάρχει μια υπερβολή στα συναισθήματά σας.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροιτου α’ δεκαημέρου, η ανοχή σας φαίνεται να εξαντλείται κι η υπομονή σας φτάνει στα όριά της καθώς έρχεστε αντιμέτωποι με πρόσωπα και πράγματα που δε σας αρέσουν. Προσπαθήστε να τα θέσετε όσο πιο ευγενικά μπορείτε και μη βγάζετε επιθετικότητα.

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, η ανταγωνιστική διάθεση, μαζί με μια έλλειψη υπομονής μπορεί να δημιουργήσει θέμα οικονομικό ή ερωτικό. Χαλαρώστε και προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε τα συναισθήματά σας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved