Ζώδια Σήμερα 25/10: Άσε τα «βαριά» για αύριο

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 25/10

Ζώδια Σήμερα 25/10: Άσε τα «βαριά» για αύριο

Τετάρτη, 25/10/2023

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς σε αντίθεση με την Αφροδίτη στην Παρθένο, η μέρα θα ξεχειλίζει από γλύκα και όμορφα συναισθήματα.Θα δούμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων, θα έχουμε όμως και μια υπεραισιοδοξία που μπορεί να μας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα ή επιλογές. Από την άλλη, μπορεί να βγάλουμε και μια τεμπελιά και να μη θέλουμε να ασχοληθούμε με οτιδήποτε μίζερο ή κοπιαστικό, αλλά με κάτι που μας κάνει να νιώθουμε όμορφα. Επιπλέον, μπορεί να το παρακάνουμε με αγορές καλλυντικών ή ρούχων, με ό,τι έχει σχέση με τη διακόσμηση ή τις τέχνες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, Ιχθύες,Δίδυμοι και Τοξότες του β’ δεκαημέρου, θα σας γίνει σχεδόν εμμονή το να αλλάξετε το σπίτι ή η ανανέωση της σχέσης σας και ενδεχομένως να κάνετε και μια κίνηση παραπάνω για να ικανοποιήσετε το ταίρι σας. Ωστόσο, το παιχνίδι παίζεται στο συναισθηματικό επίπεδο και όχι στο υλικό.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, θα βρείτε ευκαιρία να κάνετε κάποιες προσωπικές αγορές που θέλατε, οι οποίες θα απογειώσουν το στιλ σας. Δείξτε και την ανάλογη αυτοπεποίθηση όμως, γιατί τα ράσα δεν κάνουν τον παπά...

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved