Ζώδια Σήμερα 17/10: Εσύ επιλέγεις!

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 17/10

Ζώδια Σήμερα 17/10: Εσύ επιλέγεις!

Τρίτη, 17/10/2023

Η Σελήνη μέχρι και αργά το βράδυ θα βρίσκεται στον Σκορπιό, κάνοντάς μας πιο αποφασιστικούς και επίμονους. Όμως η σύγκρουσή της με τον Ουρανό στον Ταύρο μας δημιουργεί συναισθηματική αστάθεια, δεν είμαστε σίγουροι ούτε για το τι θέλουμε, ούτε για το τι νιώθουμε, παρά μόνο για το ότι δε μας ικανοποιούν αυτά που ήδη έχουμε. Οι εντάσεις με τον/ην σύντροφό μας ή τους συνεργάτες μας είναι πιθανές και ενδεχομένως να γίνουμε αρκετά προκλητικοί, ακόμα και αντιδραστικοί, χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος ή να έχουμε απρόσμενα ξεσπάσματα.

Οι τόνοι θα πέσουν αργά το μεσημέρι, με το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα κι όχι μόνο θα ηρεμήσουμε, αλλά θα αναγνωρίσουμε και ατυχείς συμπεριφορές και θα προσπαθήσουμε να επανορθώσουμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, από τη στιγμή που δεν κάνετε το μεγάλο βήμα για να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και αποφεύγετε τις αλλαγές, θα τις «λούζεστε» από τους άλλους στις διαθέσεις, τις πράξεις και τις συμπεριφορές τους. Προσπαθήστε να δείξετε τον δρόμο και μην κατηγορείτε άλλους για τις δικές σας επιλογές.

Κριοί Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, το γιατί δε νιώθετε ευχαριστημένοι ή ικανοποιημένοι με ό,τι έχετε το ξέρετε μόνο εσείς. Έχετε υπόψη σας όμως ότι με αγορές, σπατάλες ή απερίσκεπτα ρίσκα δε θα καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved