Ζώδια Σήμερα 07/10: Εντάσεις και αρνητικά βιώματα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 07/10

Ζώδια Σήμερα 07/10: Εντάσεις και αρνητικά βιώματα

Σάββατο, 07/10/2023

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο, ωστόσο, το Σάββατό μας είναι μάλλον ανήσυχο, καθώς το τετράγωνό της με τον Άρη στο Ζυγό θα ξεβολέψει, θα μας κινητοποιήσει και βέβαια θα μας αναστατώσει. Μάλιστα, το απόγευμα, το κλίμα θα είναι τεταμένο, θα είμαστε σε υπερένταση, θα εκνευριζόμαστε με το παραμικρό κι έτοιμοι να κάνουμε το μπαμ και να ξεσπάσουμε, σε περίπτωση που κάποιος διαφωνήσει μαζί μας ή κάτι στραβώσει.

Ακολουθεί η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που θα φέρει στην επιφάνεια παθογένειες, δυσαρέσκειες, βιώματα από το παρελθόν, αρνητισμό και την απαίτηση να ξεκαθαριστεί μια κατάσταση ή να ζητηθούν εξηγήσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροιτου γ’ δεκαημέρου, υπάρχει ένταση και απογοήτευση. Θα νιώθετε δυσάρεστα, αν ανατρέξετε σε πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος που έχουν να κάνουν με το σπίτι, τις σχέσεις ή τη δουλειά σας. Αν μπορείτε να επανορθώσετε, καλώς, αν όχι, ξεχάστε τα και πηγαίνετε παρακάτω.

Ιχθύες, Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι του γ’ δεκαημέρου,συναισθηματικά και υλικά αισθάνεστε ανασφάλεια, γι’ αυτό αναζητάτε τον τρόπο για να προστατεύσετε ό,τι έχετε. Μην γίνεστε όμως και μίζεροι!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved