Ζώδια Σήμερα 27/09: Πάθος και επιθυμίες

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 27/09

Ζώδια Σήμερα 27/09: Πάθος και επιθυμίες

Τετάρτη, 27/09/2023

Σήμερα, η Αφροδίτη στον Λέοντα θα βρεθεί πολύ κοντά στο να κάνει θετική όψη με τον Άρη στον Ζυγό οπότε είναι λογικό το κλίμα να γίνει αρκετά ερωτικό και είναι λογικό να επηρεάσει όλους μας, περισσότερο όμως όσους και όσες είναι ακόμα ελεύθεροι/ες και διαθέσιμοι/ες! Αν, δε, ένας χωρισμός είναι πρόσφατος, δίνεται μια θαυμάσια ευκαιρία να ξεκολλήσουμε ή να χτυπηθούμε από τα βέλη ενός νέου, συναρπαστικού έρωτα. Θα υπάρχει πάθος, διεκδίκηση, «στρίμωγμα», φλερτ και είναι πολύ πιθανό στο τέλος το «κάστρο να πέσει». Αν είστε σε σχέση, ξαναθυμηθείτε τι σας ενώνει με τον άνθρωπό σας, βγάλτε τα συναισθήματα, την τρέλα σας και αναβιώστε τις αρχές της γνωριμίας σας για να ανανεωθείτε!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες και Ζυγοί αρχές του γ’ δεκαημέρου,ελκύετε και έλκεστε, το σεξαπίλ σας είναι έντονο, οπότε καλά θα κάνετε να σκεφτείτε το ενδεχόμενο μιας νέας αρχής στην προσωπική σας ζωή, τώρα που ο έρωτας πλανάται στην ατμόσφαιρα!

Υδροχόοι, Ταύροι, Σκορπιοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι αρχές του γ’ δεκαημέρου,κάποιες ζήλιες ή ανταγωνισμοί θα «ξυπνήσουν», δημιουργώντας μια ένταση στην προσωπική, επαγγελματική ή οικογενειακή σας ζωή, όμως έτσι μόνο θα αναγκαστείτε να πάρετε θέση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved