Ζώδια Σήμερα 24/09: Υποψίες και ανησυχίες

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 24/09

Ζώδια Σήμερα 24/09: Υποψίες και ανησυχίες

Κυριακή, 24/09/2023

ΗΣελήνηθα παραμείνειστον Αιγόκερω όλη μέρα, προσπαθώντας να μας βοηθήσει να δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά και να κάνουμε ό,τι είναι αναγκαίο ή σωστό. Θα είμαστε σε φάση συντήρησης δυνάμεων και συναισθηματικού ελέγχου, ενώ μόλις συναντηθεί με τον Πλούτωνα σχέδια και πλάνα θα μπουν σε εφαρμογή, θα γίνουμε πιο οξυδερκείς και καχύποπτοι, συγκρατημένοι και αυτοελεγχόμενοι. Δεν αποκλείεται να μας πιάσει και μια ανησυχία για το αν μπορούμε να καταφέρουμε όλα αυτά που θέλουμε ή χρειαζόμαστε κι άλλη προσπάθεια.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροιτου γ’ δεκαημέρου,αρκεί να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και να πιστέψετε λίγο περισσότερο στην τύχη και τις δυνατότητές σας γιατί μόνο έτσι ό,τι θέλετε, θα το κάνετε κι ό,τι επιθυμείτε θα το αποκτήσετε.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοιτου γ’ δεκαημέρου,μια ένταση στο περιβάλλον σας μπορεί να υπάρχει, αλλά και συμπεριφορές ή αντιδράσεις που θα σας δυσαρεστήσουν, αλλά καλό είναι να ξέρετε τι σας γίνεται και να το αντιμετωπίσετε.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύεςτου γ’ δεκαημέρου, το άγχος που μπορεί να σας πιάσει για τα χρήματά σας είναι προσωρινό. Ωστόσο, φροντίστε κι εσείς να μην ξεφύγετε, για να μη χρειαστεί αργότερα να μαζευτείτε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved