Ζώδια Σήμερα 17/09: Το πολύ δεν είναι και καλό

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 17/09

Ζώδια Σήμερα 17/09: Το πολύ δεν είναι και καλό

Κυριακή, 17/09/2023

Είναι η τρίτη φορά, μέσα σε κοντά τέσσερις μήνες, που η Αφροδίτη στον Λέοντα κάνει τετράγωνο με τον Δία στον Ταύρο κι αν στην τελευταία του συνάντηση ήταν ανάδρομη, τώρα είναι ο Δίας. Όπως και να έχει, θα υπάρχει μια γενική χαλαρότητα, τεμπελιά, ανωριμότητα, επιπολαιότητα και αδιαφορία σε όποια «πρέπει» απαιτούν ιδιαίτερο κόπο και χρόνο. Από την άλλη βέβαια, θα εμφανιστούν και θετικές προοπτικές, εξελίξεις, ευκαιρίες και ευκολίες, τόσο στα οικονομικά, όσο και τα ερωτικά μας, ενώ δεν αποκλείεται και να ξοδέψουμε αρκετά λεφτά για την απόλαυσή μας, για διασκέδαση, για λούσα, με κίνδυνο να αδειάσει το πορτοφόλι μας ή να βγούμε εκτός προϋπολογισμού

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, έχετε μια τάση να ξεφύγετε από καημούς και βάσανα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τα αναβάλλετε όλα για αύριο. Θα περάσετε καλά, θα απολαύσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές, ίσως έχετε και τα τυχερά σας υπάρχει όμως κι η περίπτωση να ξεχάσετε κάτι σημαντικό ή να υποτιμήσετε την αξία κάποιου άλλου!

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου, διψάτε για έρωτα και χρήμα, διασκέδαση και ευκαιρίες. Αν κάνετε σωστή διάκριση και διαχείριση και δεν πέσετε με τα μούτρα σε ό,τι ή όποιον/α νομίζετε ότι θα σας τα προσφέρει, θα είστε οι πλέον ευνοημένοι της μέρας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved