Δύο ζώδια που θα στριμωχτούν συναισθηματικά, σήμερα 08/09

Δε θα είναι και πολύ στα πάνω τους...

Δύο ζώδια που θα στριμωχτούν συναισθηματικά, σήμερα 08/09

Παρασκευή, 08/09/2023

Η Σελήνη, σήμερα το πρωί, περνά στον Καρκίνο και το κύριο ζητούμενο είναι η συναισθηματική και οικονομική εξασφάλιση και προστασία μας. Μάλιστα, το τρίγωνό της με τον Κρόνο στους Ιχθύς αυξάνει την ανασφάλεια και την αίσθηση της ανεπάρκειας, οπότε είναι πολύ πιθανό να μας σπρώξει στο να μαζευτούμε, αποφεύγοντας κάθε είδους σπατάλη ενέργειας και πόρων.

Αυτοί που θα στριμωχτούν περισσότερο είναι οι Δίδυμοι και οι Τοξότες, καθώς η συγκεκριμένη Σελήνη επηρεάζει τον άξονα 2ου και 8ου οίκου τους, που έχει να κάνει τόσο με τις επιθυμίες και τα συναισθηματικά τους, όσο και τα οικονομικά και τη διαχείρισή τους. Με δεδομένο ότι και ο Κρόνος βρίσκεται στον 4ο και 10ο οίκο τους αντίστοιχα και αυξάνει τις οικογενειακές και επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, καλούνται να επιδείξουν ωριμότητα και υπευθυνότητα για να μην έρθουν αντιμέτωποι με περισσότερα ζητήματα.

Άλλωστε, είναι τόσα αυτά που θα τους απασχολήσουν ή πρέπει να ασχοληθούν, εκ των πραγμάτων, που όσο κι αν ήθελαν να χαλαρώσουν, δε θα τα καταφέρουν κι όποια ερωτική διάθεση κι αν είχαν, θα πάει περίπατο...

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved