Ζώδια Σήμερα 13/09: Ρεαλισμός πάνω απ’ όλα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 13/09

Ζώδια Σήμερα 13/09: Ρεαλισμός πάνω απ’ όλα

Τετάρτη, 13/09/2023

Το πρωί, η Σελήνη θα περάσει στηνΠαρθένο, επαναφέροντάς μας στο μέτρο και την πραγματικότητα. Η αναμενόμενη αντιπαράθεσή τηςμε τον Κρόνο στους Ιχθύς θα επιφέρει μια συναισθηματική πτώση της θερμοκρασίας, ενώ θα γίνουμε ρεαλιστές και θα κοιτάξουμε το συμφέρον μας και το τι πρέπει να κάνουμε. Γενικά, θα συμπεριφερόμαστε με επιφυλακτικότητα, ίσως γίνουμε πιο αυστηροί στην κρίση μας, νιώσουμε ανεπαρκείς ή θα μας πιάσει μια μελαγχολία και θα αποφύγουμε να μοιραστούμε ό,τι σκεφτόμαστε ή αισθανόμαστε, μην τυχόν και θεωρηθούμε αδύναμοι ή ότι έχουμε ανάγκη τους άλλους και μόνο στα πολύ δικά μας άτομα μπορεί να βγάλουμε δυσαρέσκεια ή παράπονο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες του α’ δεκαημέρου, το θέμα είναι να κρατήσετε τις ισορροπίες και να έχετε όπου χρειάζεται τόσο μυαλό, όσο και καρδιά. Κι αν δείτε ότι φορτώνεστε με πολλά βάρη και υποχρεώσεις, προσπαθήστε να τους φέρετε προ των ευθυνών τους, όχι όμως με τσακωμούς και υποδείξεις.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου, προηγείται η κάλυψη των αναγκών σας, οπότε διαχειριστείτε τα υλικά και ερωτικά σας αποθέματα συνετά και μην κάνετε του κεφαλιού σας γιατί κάποια στιγμή θα «κλείσει η κάνουλα».

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved